• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlandım kızlar :) 15.06.2011

solkolum

08-07-2012 ß ♥ ß
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
464
0
46
İstanbul
Nasıl Arkadşlarrr :69:

Eklentiler

• $aŞKIM.jpg
    $aŞKIM.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 205
Son düzenleme:
harikasın cnm, Allah tamamına erdirsin, Mutluluklar dilerim:)))sen çok güzel olmuşsun ve pozda tam anlamıyla mikemmellll:)

harikasınız tatlım rabbim mutluluğunu daim etsin

maşallah çok güzel bir kızsın:nazar:
çokta yakışmışsınız
şöyle boydan foto yokmu nişanlığı tam görebileceğimiz:34:

Arkadaşlara katılıyorum, elbiseni merak ettim. Çok hoş olmuşsun bu arada. Mutluluklar dilerim canım:16:

oncelıkle tebrık ederım gercekten cok gusel olmussun. resımde cok tatlı...

tebrikler canım gerçekten muhteşem gözüküyorsunuz:nazar:, pozunuzda alışılmışın dışında çok güzel değişik olmuş, harikasınız Allah tamamına erdirsin :16:

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Albümler" başlığına taşınmıştır.
Bilginize. :34:

çok beğendimmmmmm :nazar: mutluluğunuz daim olsun canım amaaaaaaaa daha fazla fotoooooo lütfeeeeeeeen çok hoş görünüyo profilindeki de dahil, fotolar baya orijinal galiba :128: lütfen bizi mahrum etme :109:

allah tamamına erdirsin canım. çok güzelsiniz. ben de yeni nişanlandım. bakalım ne kadar uzayacak bu evre. umarım senin çok uzun sürmez:69:

onceliklee tebrik ediyorumm... birincisii sen harika gorunuyorsun ikincisi elbisen superr :) ucuncusu resimler cok guzel;orjinal ne diyimki baskaaa mutluluklarr harikasinizzzzzz

Back