Herkese selam içime dert oldu danışmak istiyorum lütfen yardımcı olun. 2 hafta önce evde istemem oldu başlıca akrabaları çağırdık dayı amca teyze hala dede gibi. Ben hep aklımda isteme söz nişan bi arada diye düşünüyordum. Bu yüzden masa hazırlarken çok özendim. Hediyelik bile yaptırdım (şeker hamuru ve magnet) bu kadar özenme sebebim ekstradan nişan olmayacak olmasıydı. Bu yüzden söz nişan bi arada diye düşündüm. İsteme de aynı gün oldu. Ortam ev ortamıydı. Ben nişan yapmayacağız diye takı anlamında fazla bi beklentiye girdim. Bana alyans tektaş ve künye takıldı. Onlardan daha fazlasını beklediğimiz için biz saat ve çeyrek taktık. Aileme onlar bana illaki biseyler takar demiştim kendi ailem bana bilezik ve çeyrek taktı. Velhasıl kendi kendimize takmış olduk onların yanında abartı oldu. Moralim bozuldu ama kimseye belli etmedim. Sıra geldi gelen hediye bohçasına. Aile büyükleri ben odada yokken onlar gittikten sonra açmışlar. Sonrasında ben baktım havlular, lif, patik ve nevresim takımı ciddi anlamda eskiydi sandıkta uzun süre beklediği belliydi. Şal, İç çamaşırı ve gecelik yeni alınmıştı. Bohçanın özensizliğini görünce iyice moralim bozuldu. Bunlar bakınca önemsiz duruyor ama insan kendini kıymetsiz hissediyor. Alamayacak durumda değiliz kesinlikle maddi anlamda iyi durumdayız. Erkek tarafı da maddi anlamda iyi durumda. Bu yüzden daha çok moralim bozuldu sizce bu durum normal mi