Nişanlandım ama çok mutsuzum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gamze_8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gamze_8

Ziyaretçi
Öncelikle herkese merhaba
Çok üzüldüğüm için bir teselli diyerek yazıyorum arkadaşlar.Biz çok zorluklardan sonra nişanlandık.İki aydır nişanlıyız.Öyle olduki nişanlım beni doğru düzgün arayıp sormaz oldu.Sevgililer günü nişanlımın anneannesine misafiliğe gittik annesi falan..Onun dayısı da bızden bir ay sonra nişanlandı.Kaynanam anlatıyor bide demiş dayısına yüzük al git sevgililer gününü kıutla nişanlının.Bizim için kimse birşey demiyor.Birşey demedim o an.Nişanlım kutlar diye.Ben hediyemide hazırlamıştım.Bekledim ogün ne aradı ne sordu.Kızdım msaj yolladım bana bahane misfairlikteydin demiş.Sanki geceyarısına kadar ordaydım.Ve o günden beri bir kere aradı bende kızdıgım için açmadım.Ama çok çok kırıldım üzüldüm.Önceden deli gibi koşan insanın hiç umrunda değilim.Kendimi hbir hiç gibi görüyorum.Anneleri konuşuyor başkasının düğünlerini ama bizleilgili kimse ne birşey konuşuyo nede siz ne düşünüyorsunuz diye soruyor.Birde yanlış anlamayın kıskandığımdan değil ama eltim var onşlarda nişanlı bir yıldır Kaynana hep diyor benim nişanda falan ona nişan yapmadık hiçbirşey almadık onada yapalım ama benim doğru düzgün takıcak hiçbirşeyim yok ama eltimin altınları birsürü küpeler yüzükler künyeler ben gidiyorum hiçbirşey yok bende kıskandıgımdan degıl sırf kaynana ona hıcbırsey alamdık dedıgınden kızıyorumçok uzattım kusura bakmayın ama çok doldum böyle giderse devam ettiremicem galiba bana değer vermeyen bir insanla bir ömür sürdüremem.

canım evliliğe karar vermişsiniz demekki iyi tanıdığına inanmışsın.
ama iletişimsizlik sorununuz var.baksana konuşup sorunlarını çözmeye çalışacağınıza görüşmemeyi tercih ediyorsunuz.eltinizle aranıda bir ayrım yapıldığı konuda pek hoşuma gitmedi benim açıkçası.sizde nişanlınıza duyduğunuz aşktan hiç söz etmiyorsunuz zaten.demekki o kadar büyük bi aşk yok.bir süre ara verip ilişkinizi karşılıklı gözden geçirin bence.evlenmek için evlenmeyin..

bencede devam ettirmesen iyi edersin canım

canım ne gibi zorluklarla nişanlandınız.ailesi mi engel oldu.tam olarak anlamadım.daha yeni nişanlıyken böyleyse evlendikten sonra işin zor.canım kendini biraz ağırdan al.annesi ayrım yapıyor biraz gerçekten sinir bozucu bir durum.

nişanlılık birbirinizi evlilik öncesi tanıman için çok iyi bir süreç..
bence bu dönemde yaşadıklarını hiç gözardı etme arkadaşım..
evlendiğinde yaşayacaklarını temsil ediyor çünkü..

canım sana benden tavsiye yol yakınken dön ya nedemek siz sevgilisiniz ve sevgililer gününü beraber geçirmemişsiniz hadi onu bırak aramamış bile seni sevse sana gerçekten aşık olan böyle yapmaz kaynananların yaptına gelince sen iyi sabırlısın sana çok yakın bir arkadaşımı örnek vericem onunda nişanlısı ne çıkarken ne nişanlıyken hiç aramaz bir çiçek bile almazdı evlendiler ama çok mutsuz çok pişman büyük bir ihtimallede boşanıcak iyi düşün bencehihoyyyt

Canim zaten nisanlilik donemi insanlarin iyice birbirini tanimasi içindir
Flort donemine bakma, çogu erkek nisanlaninca degisiyor ve bazende kotu anlamda degisiyor maalesef
birlesmek de ayrilmak da Allahin emri
Iyi dusun..iyi karar ver...
Olç, tart...olmuyorsa da kismet degilmis deyip hayatina devam edeceksin.
umarim senin için hayirli bir karar olur
herseyden once sana verilen deger, saygi onemli

Son cümlende zaten söylemişsin.Sana değer vermediğini düşünüyorsan önce onunla açık açık konuşup bunun bir rehavet olup olmadığını anla.

Nişanlandığı için kendini rahat hissediyordur ve bunu abartmıştır belki.Nasılsa benim artık diye.

Eğer öyle değilse de mutlu olacağın şekilde karar ver,zaten nişanlılık dönemi bu kararları verebilmen için var.

Hakkında hayırlısı olsun canım..

canım allah yardımcın olsun ben her zaman bir kere daha sakince konuşmaktan yanayım.karşılıklı konuşup üzüntünü söyle.ve ondan sonra kararını ver bence.herşeyin hayırlısı olsun

bence durduk yerde sevgiililer gününü kutlamadıysa ve bahane olarak da senin gezmede olduğunu söylüyosa senden gizlediii bişeyler olabilir diye düşünüyorum, yoksa flört ederken gayet iyi giden bir ilişki nişanlanınca niye bozulsun ki

canım nişanlınla konuş böle giderse dewam edemeyecem bitirecem de önce konuş hemen bitirme sakınnn

gamzecim eğer nişanlanmadan önce çok iyi olupta nişanlandıktan sonra bu derece değiştiyse açık açık konuş ve sorunun ne oldugunu öğrenmeye bak.. nişanlandın diye illa evlenmek zorunda hissetmemeli insan kendini . geçrekten seviyorsan ve onu böyle kabullenmeyi göze alıyorsan evlenirsin ozaman . bence şimdiden bukadar değiştiyse evlendikten sonra daha beter olur ..

bende senin yaşadığın şeyleri yaşadım..nişanlandıktan sonra nişanlım çok değişti..ilgisizlik aramamak sormamak, ben pek umrunda değildim, beni kaybetme korkusu yoktu sanırım..benimle hiç konuşmazdı dertleşmezdi. buluştuğumuzda kös kös otururduk, canım sıkkın derdim ne olduğunu bile sormazdı..o kadar çok düşündüm ki ne yapacağımı sana anlatamam..ve en sonunda olmayacağını anladım ve ayrıldım. ayrıldıktan sonra kıymetimi anladı ama benim gözümden düşmüştü artık..gerçekten iletişimsizlik en büyük problem. eğer nişanlınla oturup konuşamıyosan dertleşemiyosan bu böyle devam eder. evlenincede mutlu olamazsın bence..
tabi ayrıldıktan sonra bi çok problem yaşadım, üzüldüm çok yıprandım..ama şu anda hayatımda başka biri var ve ben bu hafta sonu nişanlanacağım.. ve iyikide o zaman nişan atmışım diyorum varmış onda da bi hayır diyorum..
biraz fazla uzattım sanırım :) bence çok iyi düşün derim, nişanlıyken dönmen daha kolay, evliyken ayrılman biraz daha zor olur..şimdiden böyle yapıyorsa evlenince ne olur bilmem..
hakkında hayırlısı olsun

çok iyi düşün canım
nişanlınla konuş niye böyle yapıyormuş
şimdiden bu ayrımcılık ne yani.
hakkında hayırlısı olsun canım.

Zorluklardan sonra çok mücadele verdikten sonra nişanlandığını yazmışsın. belkide sevginiz, duygularınız bu mücadelede zarar gördü. Çünkü sevgi hep beslenmek ister, ilgi bekler... Nişanlınla adam akıllı konuş, rahatsızlık veren durumları belirt. Konuşmasından belli olur zaten ilişkinizin devam edip etmeyeceği... Nişanlılık eşleri tanımak için bazen yanıltıcı olsada iyi bir fırsat. iyi değerlendirin...

sevgilik zamanınızla nişanlılık zamanınız bir olmaz tabiki
bize göre değişin bir şey yoktur sevdiğimiz kişi hala sevdiğimiz kişidir ama
erkek milleti için bu böyle değil
onlara bir rahatlık geliyor
nasıl olsa elde ettim evleneceğiz diyerek belki ilgisini birazcık minumuma indirgiyor
bizede garip geliyor bu durum neden böyle çok değişti soruları ile
boğuşup duruyoruz malesef..
en güzeli oturup konuşmak rahatsız olduğunu değişen şeyin ne olduğunu
seni kıran şeyleri sakince anlatmak
anlamıyorsa da kendi kaybeder daha yapabileceğin bir şey yok ne yazık ki.

ne tür zorluklar yaşadığınızı anlatmamışsınız ama insan zor elde ettiği şeyi kolayca kaybetmeyi göze alamaz,
zorlukları yenerek nişanlandığım kişi sevgililer günün de hediye almadı diye değilde hiç aramadı diye üzülürdüm bende ve siz üstüste birkaç gün görüşmemişsiniz arada dargınlık yokken bu süre çok geldi bana,
nişan dönemi birbirinizi daha yakından tanımanız için çok önemli, hem nişanlınızı hem ailesini, acele karar vermeyin ama yapılanları da göz ardı etmeyin derim
hakkınızda hayırlısı olsun
a.s.

şimdiden bu kadar kopuklukların e sorunları yaşanması ,ilerde daha büyük sorunlarla karşılaşacağının sinyallerini veriyo bence..ya derleyip toplanmaya çalışmalısın bu ilişkiyi yada baktın
toplanacak gibi değil o zamanda bi nokta koymalısın yol yakınken cnm

al karsına otur cıddı cıddı konuş

altın muhabbeti yapan bir kaynana hiçde hoş diil evli olsanız amenna nişanlının şimdi kuyrugundan ayrılmaması lazım buda tersi işteki buda hiç hoş bi durum diil kendinden ödün verme yoksa bu hep böyle devam eder.

Back
X