Nişan nişanlandık bizzz heyyooooo :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
her şeyin çok hoş olmuş alyanslarımız da aynı modelmiş kullanımı rahat mı memnun musun?

teşekkür ederim :) evet memnunum çok şükür bi sıkıntım yok alyans konusunda :) ben aldığımda bi kalını bi incesi vardı ben incesini aldım genişlikten bahsetmiyorum yalnız. iyiki de incesini almışım kalını biraz rahatsz ediyordu

Yeni üye olduğum için mesaj atamıyorum da ne kadara yaparsınız bu yüzük kutusunu

Ay kıyamam ne de mutlusunuzdur kimbilir
Allah tamamına erdirsin inşallah
Mutluluğunuzu daim etsin

Ayy çok güzelsinz canım herşey çok hoş olmuş :)

Bende yüzük kutusunu sorcam nasıl yaptın tarif edebilirmisin benimde eylülde nişanım olacak askerim gelince

Düğününe de az kalmış HAdi gözünaydın RAbbim tamamına erdirsin darısı bize

allah tamamını erdirsin canımmm
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım :119::119::119:

allah tamamını erdirsin

Aminn sağolun teşekkür ediyorumm Rabbim cümlemize mutlu, huzurlu, sevgi dolu evlilikler nasip etsin inşallah :)

teşekkür ederimm çok mutlu oldumm :) tarif edeyim ama özelden mesaj atarsan edebilirim normalde ücret karşılığında yapıp satıyorum :)) darısı başına bu aradaa :) hayırlısıyla gelsin askerinde kavuşun inşallah :)

canım hayırlı olsun öncelikle :) allah düğünlerimizi de en güzel geçirmeyi nasip etsin ...
benim konuyla ilgisi yok ama şu tombul kuşları nasıl yaptın ya çok hoş olmuşlar :)

hayırlı olsun bızede nasıp olması umıdıyle:))) kımse hayal kırıklıgı yasamak ıstemez zıraa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…