her şeyin çok hoş olmuşalyanslarımız da aynı modelmiş kullanımı rahat mı memnun musun?
teşekkür ederim :) evet memnunum çok şükür bi sıkıntım yok alyans konusunda :) ben aldığımda bi kalını bi incesi vardı ben incesini aldım genişlikten bahsetmiyorum yalnız. iyiki de incesini almışım kalını biraz rahatsz ediyordu[/QU
benim de en kalınlarından değil orta kalınlıkta olanlarından diğeri benim parmağımı da rahatsız etmişti. bir de benimkinde taş yok kalemle yapılmış taş gibi duran desenler var. alırken tereddüte düşmüştüm sıkıntı olur mu diye de görünce hemen sorayım dedim
teşekkür ederim :) evet memnunum çok şükür bi sıkıntım yok alyans konusunda :) ben aldığımda bi kalını bi incesi vardı ben incesini aldım genişlikten bahsetmiyorum yalnız. iyiki de incesini almışım kalını biraz rahatsz ediyordu[/QU
benim de en kalınlarından değil orta kalınlıkta olanlarından diğeri benim parmağımı da rahatsız etmişti. bir de benimkinde taş yok kalemle yapılmış taş gibi duran desenler var. alırken tereddüte düşmüştüm sıkıntı olur mu diye de görünce hemen sorayım dedim
aynen benimki de orta kalınlıkta ama güzel yaa ben memnunum :)
Yeni üye olduğum için mesaj atamıyorum da ne kadara yaparsınız bu yüzük kutusunu
maşallah Allah tamamına erdirsin
ALLAH tamamına erdirsin canm
Ay kıyamam ne de mutlusunuzdur kimbilir
Allah tamamına erdirsin inşallah
Mutluluğunuzu daim etsin
allah tamamını erdirsin canımmm
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım :119::119::119:
allah tamamını erdirsin
Ayy çok güzelsinz canım herşey çok hoş olmuş :)
Bende yüzük kutusunu sorcam nasıl yaptın tarif edebilirmisin benimde eylülde nişanım olacak askerim gelince
Düğününe de az kalmış HAdi gözünaydın RAbbim tamamına erdirsindarısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?