• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişanlandık bizzz heyyooooo :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

zipircik

sağlıkla,hayırla gel bebeğim ☺️
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
618
461
323
arkadaşlar sözümüzü anlattım http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/597260-6-yil-once-aska-soz-verdik.html#post28842617

şimdi sıra geldi nişan fotoğraflarınaaa :))

1 şubat cuma günü isteme+ söz oldu cumartesi günü alışverişe çıktık hep birlikte yemek yedik. ben sevdiceğime söz mendili yapmıştım ama cuma günü vermeyi unutmuşum nişanda da veremem unuturum diye cumartesi akşamı süsledim püsledim sevdiceğime verdim mendilimi :) biraz geç oldu ama sonuç itibariyle verdim :)

pazar günü öğlen 1-2 gibi nişanı takılacak diye fotoğrafı sabahtan çekilelim dedik ama bizim evden çıkmamız yine 11i buldu. ben kardeşim sevgilim görümcem kaynım vede fotoğraflarımızı çekecek arkadaşım güzel bir yere gittik ancak dış mekan olduğu için çok fazla fotoğraf falan çekilemedik hava soğuktu ayrıca çok rüzgar vardı. zamanda kısıtlı olunca istediğimiz pozları veremedik ama yinede güzel fotoğraflar çıktı meydana. küçük bir kısmını sizinle paylaşıcam şimdi :) fotoğraf çekiminden sonra nişanımızın olacağı mekana gittik dualar edildi yüzüklerimiz takılarımız takıldı yine fotoğraf faslı derken gün bitti :) herşey iyi güzel oldu ama oyun türkü olmadı ona üzülüyorum hala. herkes kendi arasında konuşmuş ama kimse bana bişey demedi kimse harekete geçmemiş benimde o telaştan aklıma gelmedi :ssz:

elbisemin önden görünüşü
$DSCF0221.jpg

alyanslarımız

$DSCF0173.jpg

$DSCF0170.jpg $DSCF0348.jpg $DSCF0207.jpg

el emeğimm yüzük kutumm :nazar:

$DSCF0222.jpg $DSCF0177.jpg

el emeğim hediyelik tombul kuşlarım :) :nazar:

Eki Görüntüle 633487 $DSCF9813.jpg

Son düzenleme:
Allah tamamnı erıdrsın canım..ne zorluklarla ne ımtıhanlarla gelıyoruz sevdiceklerimizle buralara onun tadı apayrı oluyor.. ınsallah o elleriniz bir omur ayrılmaz :nazar::4:

Allah tamamını erdirsin canım... diğer bekar kızlara nasip etsin inşallah. :)

aminn. darısı bekarların isteyenlerin başına :))
Allah tamamıa erdirsn cnm yüzükleriniz çok güzel aşkla takın :16::nazar:

amin teşekkür ederimm beğenmene çok sevindim zevklerimiz benziyo sanırım :):1:

Allah tamamnı erıdrsın canım..ne zorluklarla ne ımtıhanlarla gelıyoruz sevdiceklerimizle buralara onun tadı apayrı oluyor.. ınsallah o elleriniz bir omur ayrılmaz :nazar::4:

aminnn çok sağol :) gerçekten ben hala inanamıyorum nişanlandığımıza yüzüklermi takıyorum ama sanki başkasınınmış gibi oluyo uzun zamandr bu günleri hayal edip o güne de ulaşınca inanamıyosun rabbim utandırmasn ayırmasın inşallah :nazar:

allah tamamına erdirsin inşallah çok güzeller.

teşekkür ederim :)

Hep böyle mutlu olun inşallah.Heyecanınız burdan bile hissediliyor,:nazar: Allah tamamına erdirsin.

Allah mutlu mesut bahtiyar etsin inşallah. Henüz paylaşmadım ama bende geçen hafta nişanlandım. Darısı bekar arkadaşların başına :-)

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin tamamına erdirsin dilerim.. Çok güzel resimler sözde öyle keza, tekrar mutluluklar canım..

Hep böyle mutlu olun inşallah.Heyecanınız burdan bile hissediliyor,:nazar: Allah tamamına erdirsin.

aminn hepimiz mutlu olalım herkes sevdiğine kavuşsun inşallahh :1:

Allah mutlu mesut bahtiyar etsin inşallah. Henüz paylaşmadım ama bende geçen hafta nişanlandım. Darısı bekar arkadaşların başına :-)

amin :) sizin nişanınızda hayırlı olsun Allah devamına erdirsin mutlulukla hayırla :nazar:

Kıyafetini ve tombul kuşlarını beğendim çok güzeller :)

teşekkür ederimm :1: tombul kuşlarım el emeği, kendim yaptım :):nazar: kıyafet konusunda hiiç böyle bi kıyafet düşünmüyodum hep farklı modellere bakıyodum ama görünce sevdiceğimde bende çok beğendik :)

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin tamamına erdirsin dilerim.. Çok güzel resimler sözde öyle keza, tekrar mutluluklar canım..

amin inşallah hayırla erelim sonuna. mutlu sona :) teşekkür ederim çok sağolun :)

Tombul kuşlarınız da pek şekermiş:) yüzüklerinizi de cok beğendim canım mutluluklar...

Back