nişanla düğün arası ne kadar olmalı?

Bu saydıklarımın arasında
Şehriyar tesisleri, Peri Kır Düğünleri ve nişanlının dediği Gold o yol üzerinde yerler. Allah gönlünüze göre versin inşallah, şimdiden mutluluklar.

teşekkür ederim canım sizde hep mutlu olun inşallah

aynı şehirde olsanız bile gerçek yüzünü göstermeyen göstermiyor

Orası öyle tabi ki evlenene kadar farklı davranıp evlendikten sonra tamamen değişen bir çok örnek var çevremde. Ben mutlu olacağımı düşünüyorum şehirlerin uzak olmasına takılma amacım alışveriş kısmı bizi zorlucak istediğimiz zaman görüşemiyoruz 800 km ilk bir mesafe söz konusu

hep mutlu olursun inşallah canım alışverişte sıkıntı olmaz bi şekilde halledilir buarada alışverişde ne istiyorsan aldır içinde kalmasın boyle adetler olmasa hiç birsey alacakları yok

hep mutlu olursun inşallah canım alışverişte sıkıntı olmaz bi şekilde halledilir buarada alışverişde ne istiyorsan aldır içinde kalmasın boyle adetler olmasa hiç birsey alacakları yok

Herkes aynı şeyi söylüyor ama ben isteyemem utanırım
Teşekkür ederim bu arada belli oldu zaten nişan Nisan'da düğün Ağustos'ta olacak inşallah

Selam kızlar.Bizimde kısmetse nişanımız askerim geldikten sonra 2 ay içerisinde olur.Düğünüde eylül gibi istiyoruz.İzmir'e gelin gidicem .) bursa-izmir arası epey zor olucak bakalım

Biz bi çılgınlık edip ev aldık, ondan dolayı nişanın ikinci senesinde evlenmiş olacağız ama çok sinir bozucu..
Ailelerin idaresi, iki tarafın gönlünü tam olarak yapamamak durumları fena..
O yüzden nişan durumu 6 ayı geçmezse süper olabilir gibi.. :)

kızlar bence nişanla düğün arasında en fazla 5 ay olmalı hatta benim şimdi 4 ay oldu 2 hafta sonra düğünüm var inşş hayırlısıyla atlatırsam. 4 ay bile bana işkence gibi geldi. çünkü karşı taraf genellikle ilgi alaka böle bir hürmet isteğine giriyor. hele ilk ve tek erkekse. öye yani ben çalışıyorum. ramazan denk gelmeseydi daha önceden bile hallederdim. öyle yani bence hiiç uzatmadan evlenin mutlu olun :))

Ama güzel bişey için ertelenmiş evinizde huzurunuz bol olur inşallah :)

Sizde çooooook mutlu olun az kalmış :) benim durumumda aynı evin ilk ve tek erkeği :18: sorunsuz bi şekilde atlatabilirim umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…