Nişanlımla Zorlu Günlerimiz ve mutlu son..

evet bir vaatte bulunmadın. bunu düşünmek beni gerçekten rahatlatıyor. O her türlü üzülecekti zaten

Sana tavsiyem karşındaki insandan eminsen dimdik dur ailenin karşısında kabullendir. 10 yıl bile beklemen gerekirse bekle. Sakın benim gibi vazgeçme. Karşındaki insan doğruysa seninkiler de bunu anlayacaktır eminim :) Sana da mutluluklar dilerim canım.

Evet ilk karşılaştığımızda söyledim. Yani önünle bir gelecek ihtimali kafamda yoktu zaten artık o aralar. Bu nedenle söylemem hiç zor olmadı. Biraz da o da yaptığı için intikam duygusuyla gururla anlattım bir de. O gün çok kötü olmuştu. Sonradan arasıra gündeme geldi tekrar bu konu. Çünkü inanmadı. İnanmak için bir sürü şey sordu. kızdırmak için söylüyorum sandı. Ben de gerçekten olduğuna ikna etmeye çalıştım uzun süre. Söylemeseydim de anlamayacaktı.

Ben bekarete önem veren bir insan değilim ama Mehmet için dediğiniz gibi önemli yetişme tarzından dolayı. o nedenle o şekilde bir cinsel hayatımız yoktu olmadı, keşke olsaydı. Ama şimdi daha rahatız bu konularda. Benim için sorun olmadığına artık emin. Ama dediğim gibi anlatmasaydım anlamayacaktı Aliyle bir şeyler olduğunu. Zaten hala pek inanmıyor. Bunu artık sadece doktorların anlayabildiğine eminim :)

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Hissettiklerimi anlatabilmişim demek ki. Burda bazı şeylerden dolayı yadırganmaktan korktum. Ama paylaşmayı da çok istedim.

Ya sorma Mehmeti sen. Yıllarca benle yatmayan adam ayrılınca canavar kesildi. Ben de anlamadım. Ve önceden de yapıyomuydu böyle şeyler çok kurcaladı kafamı ama ilişkimiz esnasında şüpheli bir şey olmadı yani tatile hep arkadaşlarıyla fotoğraflaırnı facebookta görürdüm. Onun dışında her yaptığından ettiğinden haberim olurdu bir kere bile şüphelenmedim hiç. Bir insan bu kadar çabuk karakter değiştirir mi 2 gün tanıdığı kızı tatile götürür mü diye soruyorum ben de. Sana kızgındım, seni unuturum sandım ve bir daha ciddi ilişki yaşamamaya yemin ettim diyor sadece.

kötü günleri unut ve nişanlı olmanın keyfini çıkar....seni seven bir nişanlın var ne güzel işte önüne bak mutlu ol cnm..

kötü günleri unut ve nişanlı olmanın keyfini çıkar....seni seven bir nişanlın var ne güzel işte önüne bak mutlu ol cnm..

Çok sağol canım. Durduk yerde ağlamalarım geçerse rahatlicam biraz. Ama nişanlım yanıma geldiğinde, onu görünce tutamıyorum kendimi gözlerim doluyor her seferinde. Depresif bir dönemden geçiyorum. Ve geçici oldugunu umuyorum her şeyin.

Paylaşmak rahatlattı gerçekten.

Ayrilik surecinizi cinsellikle atlatmissiniz ikinizde.evliliginizi cok hayirli gormuyorum.bu kadar cabuk birine guvenip cinsel birliktelik yasayan iki insan..askinizda bu acidan hic etkileyici degil...

Okurken titreyenlerden oldum. Annenin sana yaptığı, resmen ceza çekmişsin kendinden ödün verip aileni düşünüp kendini mahvetmişsin... İnşallah çok mutlu olursun gerçekten fil. Gibi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…