- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
- 18
Nişanlımla bazı konularda tartışıyoruz nikaha az bir zaman kaldı. Başbaşayken bana güzel sözler söyler fakat toplumdayken hitap ederken ismimle hitap ediyor, aşkım canım gibi kelimeler kullanmıyor, elimi tutmuyor. Koluma gir diyor, el ele tutuşmak istemiyor. Sosyal medyada birlikte olan resimlerimizi paylaşmıyor sebebi iş arkadaşları varmış beni görsünler istemiyormuş. Topluca bir yere gittiğimizde el ele ya da koluna girip girmemem umrunda değil sanki ayrı ayrı yürüsek onun için problem yok. Hep ben söylüyorum bazı şeyleri. Bu durum beni çok üzüyor. Bu konuları konuştuğumda bana kızıyor en son da “yapmıyorum ne olacak” diyor. Çevremde el ele tutuşup canım cicim diyen çiftleri gördüğümde içim gidiyor özeniyorum ben kızdıkça o daha çok kızıyor. Güzel dille konuşmayı pek denemedim. Ama ilişkimizin başlarında böyle değildi daha hevesliydi ona aldığım hediyenin resmini bile paylaşıp altına metiyeler düzen bir adamdı. Nikah kıyıldıktan sonra bile beni öpmeyeceğini söyledi nedenide onlarda böyle bir adet yokmuş çok saçmaymış herkesin gözü önünde öpülürmüymüş.. üzüldüğümü söylüyorum yinede boşş duygularımı önemsemiyor sanki. Bide bazen kaba konuşuyor mesela saçlarımı topuz yaptığımda; bu ne böyle temizlikçi karılara benzemişsin diyor. Üstümdeki elbiseyi beğenmediğinde bu ne biçim elbise diye çok rahat söylüyor. Ne yapayım ben ne olur akıl verin haksız mıyım abartıyor muyum ?