• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım ile aramızda güven problemi var

ayrılmalı mıyım yoksa devam mı etmeliyim

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .

bsragencc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
48
13
88
31
nişanlım ile aramız çok kotu yaklasık 1 yıldır nısanlıyım nısanlımla sureklı evlilik konususunda tartışmalarımız oluyor bu tartısmalar genellikle onun ailesi yuzunden çıkıyor babası çocuklarını dusunmeyen gununu gun etmıs birisi zaten annesı ve babası ayrı babası baska bırıyle evli babası dugun yapacagına dair soz verdı ama sozunu bır turlu tutmuyor yapacagım dıyor ama sureklı erteliyor. dugunude kendı yapması ıcın belli bir birikimi yok Nısanlımda şuan yenı bır dukkan açtı ama ticaret işi bu daha fazla para kazanamıyor dukkanın geliri giderini ancak karsılıyor lafın kısası ben evlenmeden once olan bu gecım sıkıntısını evlendıkten sonra da yasarız dıye nısanlıma sen evlendıkten sonra bakamızsın sana guvenmiyorum der gıbı ima ettım o da bu lafıma cok sınırlendı herseyı bıtırmek istedi neyse bir şekilde bitirmedi ama şimdi de diyor kı bana senınle evlenecegım ama hayatım boyunca sana yabancı olacagım bundan sonra ıkımız bırer yabancıyız dıyor. sen benı bu gune kadar hıc sevmemıssın falan dedı mecburıyetten devam etmıssın ben sana her turlu bakardım sıkıntı yasatmazdım dıyor bana yol gosterın lutfen.

Insan sevdiğine böyle seyler söylemez. Ne olursa olsun o senin evleneceğin adam...
iletişimde sıkıntıyı sen yaratmışsın. Ayrıca bakmak ne demek. Sen çocuk Musun? Madem durum belli sende çalışırsın

' İki gönül bir olunca samanlık seyran olur' boşuna dememişler. Seviyorsan hatanı düzelt. Adamın gururunu kırmışsın

zuka24 aslında hatanın bende olduguna daha yenı yenı fark ediyorum ama asıl sorun ben oyle soyledıkten sonra senı ıstemıyorum falan dedı bende sana bayılmıyorum zaten dedim ve suan telefonumu bile açmıyor ama sınırle soyledım

Son düzenleme:
zuka24 aslında hatanın bende olduguna daha yenı yenı fark ediyorum ama asıl sorun ben oyle soyledıkten sonra senı ıstemıyorum falan dedı bende sana bayılmıyorum zaten dedim ve suan telefonumu bile açmıyor ama sınırle soyledım

Gönlünü almaya çalış.

İlişki sarsılmış. Toparlanması imkansız olmasa bile çok zor görünüyor.

siz calisiyor musunuz?

Kimse kimseyi bakmak zorunda degil. Bir evin maddi manevi sorunlulugunu alamayacak kimse evlilige kalkismamali, esiniz de bunun farkindadir herhalde. Kaldiki iki kisi calisip gecinememek diye birsey yok, insanlar asgari ucretle cocuk okutup kira oduyor bu ulkede.

Amac yuva kurmaksa gerisi bir sekilde cozulur, eve kimin baktiginin ne onemi var...

Biz esimle tanistigimizda o burslarla okuyan besparasiz bir adamdi bende is hayatindaydim. Okulu bitti 4 yil bekledim bu donemde ona destek oldugum zamanlarda oldu. Sonra okul bitti askerlik basladi, sonra bir sonem is aramasi bulmasi derken 7 yil hic parasi olmadi bu adamin. Ailesi de sifir destektir ozel sorunlardan dolayi.

7 yil boyunca maddi tum yuku ben almak zorunda kaldim ama zerre kadar kafama takmadim bunu. Evlenmeden daha nisanli bile degilken oturacagimiz evi satin almistim kredilerininoduyordum. Evlendigimizde o binlira ben binbesyuz lira maas aliyordum yine dert etmedim, o ne getiriyor ben ne aliyorum diye bakmayip toplam ne kadar geliyor toplam ne kadar gidiyor diye yaptim hesabi.

Simdi 2,5 yillik evliyiz, benim maasim anca 1900 oldu ama o 3500 aliyor. Yani sabrettim ve hersey yoluna girdi cok sukur.

Esim gozumun icine bakar bir dedigimi iki etmez bir adam.eger ben vakti zamaninda parasi yok bakamaz bu beni diye onunla yollarimi ayirsaydim yada gururunu kirsaydim bu konuda belki de cok zengin ama bana deger vermeyen bi adam olacakti hayatimda.

Demem o ki, eslerinizi gelir durumuna gore degerlendirip iliskilerinizi zedelemeyin. Bu bir sorumluluksa her iki taraf icin de gecerli.kazanctan daha onemli seyler var hayatta. Onceliginiz bir insani size davranisiyla degerlendirmek olsun

siz calisiyor musunuz?

Kimse kimseyi bakmak zorunda degil. Bir evin maddi manevi sorunlulugunu alamayacak kimse evlilige kalkismamali, esiniz de bunun farkindadir herhalde. Kaldiki iki kisi calisip gecinememek diye birsey yok, insanlar asgari ucretle cocuk okutup kira oduyor bu ulkede.

Amac yuva kurmaksa gerisi bir sekilde cozulur, eve kimin baktiginin ne onemi var...

Biz esimle tanistigimizda o burslarla okuyan besparasiz bir adamdi bende is hayatindaydim. Okulu bitti 4 yil bekledim bu donemde ona destek oldugum zamanlarda oldu. Sonra okul bitti askerlik basladi, sonra bir sonem is aramasi bulmasi derken 7 yil hic parasi olmadi bu adamin. Ailesi de sifir destektir ozel sorunlardan dolayi.

7 yil boyunca maddi tum yuku ben almak zorunda kaldim ama zerre kadar kafama takmadim bunu. Evlenmeden daha nisanli bile degilken oturacagimiz evi satin almistim kredilerininoduyordum. Evlendigimizde o binlira ben binbesyuz lira maas aliyordum yine dert etmedim, o ne getiriyor ben ne aliyorum diye bakmayip toplam ne kadar geliyor toplam ne kadar gidiyor diye yaptim hesabi.

Simdi 2,5 yillik evliyiz, benim maasim anca 1900 oldu ama o 3500 aliyor. Yani sabrettim ve hersey yoluna girdi cok sukur.

Esim gozumun icine bakar bir dedigimi iki etmez bir adam.eger ben vakti zamaninda parasi yok bakamaz bu beni diye onunla yollarimi ayirsaydim yada gururunu kirsaydim bu konuda belki de cok zengin ama bana deger vermeyen bi adam olacakti hayatimda.

Demem o ki, eslerinizi gelir durumuna gore degerlendirip iliskilerinizi zedelemeyin. Bu bir sorumluluksa her iki taraf icin de gecerli.kazanctan daha onemli seyler var hayatta. Onceliginiz bir insani size davranisiyla degerlendirmek olsun

süper bir örneksiniz

Gerçekçi bakıorum olaya.

Evet geçim sıkıntısı çok çekersin. Bu sıkıntı karı koca ilişkisini de çok bozuyor. Dünyaya pembe gözlüklerle bakma sakın.

Ayrıca nişanlının söylediği sözden sonra ona gerek yok ben zaten ayrılırdım.

Back