- 23 Aralık 2022
- 103
- 102
- 23
- 26
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
-
Gercekten gormemistir belki ama gulmesi benide sinir ederdi. Insan gulmek yerine endiselenir birsey oldu mu diye?Nisanlım beni arabada bekliyordu bir yere gitmek için eşyalarımı hazırladım hava yağmurlu olduğu için kayıp düştüm popom acıdı oradaki kurye hemen koşup kaldırdı beni iyi misiniz dedi ilgilendi ama nişanlımın umrunda değildi görmedim dedi telefonumdan video izliyormuş şu an bunun kavgasını yapıyoruz araban yazıyorum birde gülüyor bok var gibi arabası kirlenmesin diye altıma bez koydu
Birazdan barışırsınız canım şeyabmaNisanlım beni arabada bekliyordu bir yere gitmek için eşyalarımı hazırladım hava yağmurlu olduğu için kayıp düştüm popom acıdı oradaki kurye hemen koşup kaldırdı beni iyi misiniz dedi ilgilendi ama nişanlımın umrunda değildi görmedim dedi telefonumdan video izliyormuş şu an bunun kavgasını yapıyoruz araban yazıyorum birde gülüyor bok var gibi arabası kirlenmesin diye altıma bez koydu
Boşan ben arkandayım demen lazımdıBirazdan barışırsınız canım şeyabma
Önce sordu sonra güldü zaten zorba birisi bir tek bana zorbalık yapmıyordu onuda bugün yaptı bıktım artıkGercekten gormemistir belki ama gulmesi benide sinir ederdi. Insan gulmek yerine endiselenir birsey oldu mu diye?
Tovbe, ben de buna güldümbirde gülüyor bok var gibi arabası kirlenmesin diye altıma bez koydu
Başkasına yapan sana niye yapmaisn ki? Ne işin var insanlara kaba davranan,zorba adamla???Önce sordu sonra güldü zaten zorba birisi bir tek bana zorbalık yapmıyordu onuda bugün yaptı bıktım artık
Valla tam bir hanzoo o bana sinirleniyor birde üstüne ya sabır çıldırcam zaten okuyor şu an ve umrunda bile değilÇok mu aradınız bu hanzoyu?
Kızmani anlıyorum.esyalarini tasimana yardım etmemesi bile çok ayıp. Ama sen başka bir şey için inip ters noktada dystuysen görmemiş olabilir. Ondan sonraki tutumu da yanlış.ben de bez sererdim ya ıslak olunca kokuyor koltuklar.Nisanlım beni arabada bekliyordu bir yere gitmek için eşyalarımı hazırladım hava yağmurlu olduğu için kayıp düştüm popom acıdı oradaki kurye hemen koşup kaldırdı beni iyi misiniz dedi ilgilendi ama nişanlımın umrunda değildi görmedim dedi telefonumdan video izliyormuş şu an bunun kavgasını yapıyoruz araban yazıyorum birde gülüyor bok var gibi arabası kirlenmesin diye altıma bez koydu
Bende güldüm kusura bakmayınNisanlım beni arabada bekliyordu bir yere gitmek için eşyalarımı hazırladım hava yağmurlu olduğu için kayıp düştüm popom acıdı oradaki kurye hemen koşup kaldırdı beni iyi misiniz dedi ilgilendi ama nişanlımın umrunda değildi görmedim dedi telefonumdan video izliyormuş şu an bunun kavgasını yapıyoruz araban yazıyorum birde gülüyor bok var gibi arabası kirlenmesin diye altıma bez koydu
Hem arsız hem hanzo demek tanıştığımıza memnun oldumValla tam bir hanzoo o bana sinirleniyor birde üstüne ya sabır çıldırcam zaten okuyor şu an ve umrunda bile değil
Bunlari bile bile bu adamla evlenmek istemenizin motivasyonu nedir?Önce sordu sonra güldü zaten zorba birisi bir tek bana zorbalık yapmıyordu onuda bugün yaptı bıktım artık
Madem şikayetçisiniz neden ayrılmıyorsunuzValla tam bir hanzoo o bana sinirleniyor birde üstüne ya sabır çıldırcam zaten okuyor şu an ve umrunda bile değil
E bile bile lades olmuş sizinki. Bütün dünyaya zorba mi size mi insan olacaktı yaz dizisi erkeği gibiÖnce sordu sonra güldü zaten zorba birisi bir tek bana zorbalık yapmıyordu onuda bugün yaptı bıktım artık
Zorba olduğunu, çevreye böyle davrandiginı bildiğiniz biriyle nisanlanmak çok dahiyane.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın hatta benim kocam olsun derseniz o yılan bir gün gelir sizi sokar eeee tabiatı bu....... ..Önce sordu sonra güldü zaten zorba birisi bir tek bana zorbalık yapmıyordu onuda bugün yaptı bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?