nişanımmm(salondan kareler:)

kis gelin kismi bu kadar oynarmi millet demistir arkandan gelinde amma kurtluymus doktu tum kurtlari diye :)))
saka bi yana ne guzel eglenmissin nisaninda .. genelde gelinler cok stresli oluyor kendi nisanlarinda dugunlerinde ..
umarim bir omur boyu mutlu olursunuz yuzunuz hep bu karelerdeki gibi guler ;))

düğün telaşından bişe yazamamışım tebriklere:) şimdi nişan geçti,kına geçti, hatta düğün bile geçti, hatta hatta evleneli 1 ay bile geçti yerimseniben allah herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin...

ayy canım nişanlığında çok güzel sanırım zevklerimiz aynı süper yaaa nasıl bir duygu yaa bu nişanlanmak

ayy canım nişanlığında çok güzel sanırım zevklerimiz aynı süper yaaa nasıl bir duygu yaa bu nişanlanmak

hem güzel hem de sorumluluk aldığın için ağır bir duygu, bir de aileden uzaklaşma duygusunun stresi oluyo, ama yine de sevdiğin insan varsa yanında, birçok şeye değer, opuyorumnanaktan

hem güzel hem de sorumluluk aldığın için ağır bir duygu, bir de aileden uzaklaşma duygusunun stresi oluyo, ama yine de sevdiğin insan varsa yanında, birçok şeye değer, opuyorumnanaktan

nişanlanmaya başlar başlamaz oluyor dimi bu stres en çok hangi zamanlarda koyuyuor

nişanlanmaya başlar başlamaz oluyor dimi bu stres en çok hangi zamanlarda koyuyuor

en çok nişanlınla tartışınca koyuyor ve ben bu zamana kadar belki 20-30 kişi tanıyorum bu evreleri geçiren, hiç tartışmadan evlenen hiç olmadı(severek evlense de), ama diğer zaman güzel opuyorumnanaktan bayanssulusmile

elbisen cok seker durmus ustunde, cok tatli olmussun kardesim, Allah tamamina erdirsin, cok mutlu olun insallah....

:nazar: Çok beğendim. Çok pozitif bir çiftsiniz...
ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN. :asigim:
Bir yatakta çift yastıklarda bir ömür mutlu olun inşallah...! :Saruboceq:

Back