nişanımmm(salondan kareler:)

maşallah oynak gelin
kız insan bi 2 dk oturur ayakkabıların rahatmış anlaşılan değilse çoktan pes etmiştin
bu arada yüzük şeritleriniz dikkatimi çekti naptınız kız öle kedi merdiveni :)
değişik bi buluş olmuş tebrikler düğün yakın mı?tez zamanda kavuşun inş.

yorumunu gülerek okudum canım çok teşekkür ederim
öncelikle normalde kimsen düğününde oynamazdım cidden nişanımdan sonra adım oynak gelin oldu
sonra, nişandan sonra kayınvaldemin getirdiği bohçaları görmeye gelenler ayakkabılarıma da bakmak istediler gerçekten de kaydirigubbakcemile2 rahattı hakkatten, hala düğünde de onu mu giysem diye düşünüyorum
yüzüklerimizin kurdelasını yüzüğü aldığımız kuyumcumuz babamın bi arkadaşıydı, farklı organze bi tülden kedi merdiveni yapmış, ama çok uzun olmuş :hulya: sonra kestik çünkü bilezikleri takamadılar kaydirigubbakcemile3
düğünüme de tam 65 gün kaldı akannehir heyecan var bu sefer , hepimiz için hayırlısı olur inşallah a.s.

Ayhh ne kadar mutlu bir gelin :)) fotoğraflardan fışkırıyor mutlulugun maşallah ..
Allah bozmasın,Allah butun omrunuz boyu mutlu yaşamayı nasib etsin

Ayhh ne kadar mutlu bir gelin :)) fotoğraflardan fışkırıyor mutlulugun maşallah ..
Allah bozmasın,Allah butun omrunuz boyu mutlu yaşamayı nasib etsin

kaydirigubbakcemile3 çok teşekkür ederim, allah isteyen herkese çok daha güzel mutluluklar yaşatsın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…