çok teşekkür ederim cnm darısı isteyen herkese olsun inşallah a.s.Çok güzel olmuşsun elbisen de çok yakışmış canım ömür boyu mutluluklar dilerim..
çok çok teşekkür ederim cnm, dediğin gibi inşallah hep mutlu oluruz.. a.s.çokşık olmuışsun birbirinize çok yakışmışmışsınız allh mutlulugunuzub bozmasım inşallh yüzünüz hep böyle gülsün
çok sağol cnm a.s.çok güzel olmuşsun takılarını da çok beğendim
Allah tamamına erdirsin
.ok teşekkürler cnm a.s. kaydirigubbakcemile3çok güzel olmuşsun cnm
mutluluklaropuyorumnanaktan
çok sağol cnm, uzun tereddütler sonunda böyle oldu a.s.çok şeker olmuşsun nişanlığın saçın makyajın çok güzel
Allah tamamına erdirsin inş.
amin cnm inşallah a.s.çok tatlı olmuşun allah tamamına erdirsin
çok teşekkür ederim tatlm a.s.cok hos olmussunuz cnmm
allah tamamina erdirsinopuyorumnanaktan
zemuszemus canım benm çok teşekkür ederim, kardeşim bekar, bu yıl ünv.e başladı gazide makine müh. okuyo amaaaaaa sevgilisi var, aman duymasın çok da kıskanç eyvahedigeldismile a.s. ama kızın da güzelmiş allah nazarlardan saklasın, iyi bi yer bulursam tanıştırmaya getiririm kaydirigubbakcemile2maşallah Allah tamamına erdirsin
yalnız ben kardeşte takıldım
ona da maşallah boshayallersmile bekar mı kız? benim kızı bekler mi :roflol: kızım da güzeldir ha bak avatardaki
Her şey çok güzel gözüküyor canım tebrik ederim ve ömür boyu mutluluklar dilerim :1hug:
çok teşekkür ederim tatlım ve düşünceni tamamen destekliyorum kaydirigubbakcemile5nisanin cok güzel olmus.sana kiyafetin cok yakismis.kendi nisanin da oynamican da baskasindami oynucan.iyi yapmissin .allah tamamina erdirsinn.
Ne kadar da eğlenmişsin çok hoşuma gitti yaa :)) Allah mutluluğunuzu bozmasın. Yüzün 85 yaşında bir nine olduğunda da eşinle beraber böyle güler inşallah...
çok güzel olmuşsun cnm..daha nice güzel günleriniz olsun Allah tamamına erdirsin..
İyi döktürmüşsünüz, kurtlar dökülmüş yani kaydirigubbakcemile3
Çok yakışmışsınız.
Allah tamamına erdirsin inş.
Mutluluklar.
mutluluklar Allah tamamını erdirsin insllh a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?