- 16 Ocak 2023
- 175
- 32
- 25
-
- Konu Sahibi baharsensin0906
Olan olmuş. Zaten böyle olması gerekir.Merhabalar,
Nişanlımla ( imam nikahlı eşim ) dün bir yakınlaşmamız oldu. Normalde hep sürtünerek birlikte olurduk oraya hiç yakınlaşmazdık bile.
Dün sürtünürken hızlandı başı saniyeler içinde 1 kere girdi çıktı. Baktım kan geliyor çarşafım falan hep kandı kıpkızıl bir kan geldi ufak bir ağrı hissettim. Şok olmuş ve korkulu şekilde bıraktım herşeyi elim falan hep kandı kandan korktuğum için hemen yıkanmaya gittim biraz kontrol ettiğimde içimden kan geldiğini gördüm ama herhangi bir genişleme falan yok sanki olduğu gibi bozulma falan yok gibi görünüyor ama bu kan neden geldi o zaman ve biraz sızlıyor. Lütfen ön yargılarınızı kendinize saklayınız. Bilinçli insanlar yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Böyle yazınca konuyu açtığıma pişman oluyorumOlan olmuş. Zaten böyle olması gerekir.
E doğrusu bu ama yalan mı söyleyeyim? :)Böyle yazınca konuyu açtığıma pişman oluyorum
Doğru söylüyorsunuzE doğrusu bu ama yalan mı söyleyeyim? :)
"Bozulmuş gibi görünmüyor" demişsiniz bi kere dışarıdan görerek anlamanız imkansız ve genişleme zaten olmaz.
evet olabilir çünkü dünden beri sızlıyor çokta girmedi aslında ucunu hissettim direk bıraktık zaten baktım kan baya bir kandı elimle emin olmak istedim avucum vajinam ve çarşaf hep kandıHayatım bence bozulmuş, dışarıdan anlaman zaten imkansız. Çarşafa gelecek kadar kan olduysa zar kesin zarar görmüştür,üzgünüm
Evet şuan bile çok sızlıyor çarşafım ve elim baya kandı hatta ilk elimle baktığımda elimde sanki parçalar vardı emin olamıyorumBüyük ihtimalle kızlık zarın zarar gördü. Sızı da olduğuna göre
hamile kalacağımı zannetmiyorum direk kanı görünce bıraktık açıkcası çok korktum kan tutuyor çünkü dediğiniz gibi prezervatif çok önemliCinsel ilişkide bulunacaksanız partneriniz kesinlikle prezervatif taksın. Yoksa istemeden hamile kalabilirsiniz.
genişleme konusunda evet belki genişleyemez ama sonuçta girdi çıktı belki yırtılmıştır diye baktımGenişleme niye olsun tek baş girmesiyle zaten? Muhtemelen bozulmuştur 1.5 santim girdiyse ki girmiş. Siz anlayamazsınız bakmakla.
Cıks göremezsinizgenişleme konusunda evet belki genişleyemez ama sonuçta girdi çıktı belki yırtılmıştır diye baktım
Anladım teşekkürlerCıks göremezsiniz
Sürtünme ile ilişkiye girecekseniz sizin külot ve alt kıyafetiniz kesinlikle giyinik olsun.hamile kalacağımı zannetmiyorum direk kanı görünce bıraktık açıkcası çok korktum kan tutuyor çünkü dediğiniz gibi prezervatif çok önemli
İş işten geçti diye tahmin ediyorumSürtünme ile ilişkiye girecekseniz sizin külot ve alt kıyafetiniz kesinlikle giyinik olsun.
Resmi nikah olmadan imam nikahı yasal suçtur. Sevgilinizle seviştiniz kısaca. Sürtüne sürtüne sevişince bakire diye mi kendinizi tanıtıyorsunuz sevgililerinizeMerhabalar,
Nişanlımla ( imam nikahlı eşim ) dün bir yakınlaşmamız oldu. Normalde hep sürtünerek birlikte olurduk oraya hiç yakınlaşmazdık bile.
Dün sürtünürken hızlandı başı saniyeler içinde 1 kere girdi çıktı. Baktım kan geliyor çarşafım falan hep kandı kıpkızıl bir kan geldi ufak bir ağrı hissettim. Şok olmuş ve korkulu şekilde bıraktım herşeyi elim falan hep kandı kandan korktuğum için hemen yıkanmaya gittim biraz kontrol ettiğimde içimden kan geldiğini gördüm ama herhangi bir genişleme falan yok sanki olduğu gibi bozulma falan yok gibi görünüyor ama bu kan neden geldi o zaman ve biraz sızlıyor. Lütfen ön yargılarınızı kendinize saklayınız. Bilinçli insanlar yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Birincisi 8 yıllık konuştuğum kişi sevgililerinizi kısmını kabul etmiyorum düğünümüze bir kaç ay kaldı kızlığa zarar vermeden seviştik evet kısaca ama malesef olmadı. İsteyerek yapsaydım buraya yazmaya tenezzül bile etmezdim. İlk defa bu durumu yaşadığım için bilmiyorum soruyorum.Resmi nikah olmadan imam nikahı yasal suçtur. Sevgilinizle seviştiniz kısaca. Sürtüne sürtüne sevişince bakire diye mi kendinizi tanıtıyorsunuz sevgililerinizenasıl bir genişleme bekliyorsunuz anlamadım, dışarıdan nasıl bir görünüm değişikliği bekliyorsunuz? Geçmiş olsun dikkatli sürtünün bir daha.
Öğrenmenin zararı olmaz bu tür konularda. Bilmeyenlerde öğrenmiş olur ayrıca.İş işten geçti diye tahmin ediyorum