canım malesef bazı erkekler böyle. benim eşimde çok seviyor beni. severken ağlıyor bile. ben üzüldüğümde benimle birlikte sabahlara kadar uyumuyor telefonun ucundan beni dinliyor. düşün yani. ama iş bazı şeylere gelince hiç sormuyor. daha doğrusu yapılır edilir diye ince düşünmüyor. onları sen düşüneceksin. işin içine aile ve maddiyatı hiç karıştırma. ben ilk gelin olacağım. bana eşimin ailesi bir çorap bile almadı. herşeyi eşimle ben yaptım. benim kredi kartlarımın limiti yüksek olduğu için onlardan harcama yaptık. ben bundan hiç rahatsız olmadım. ilerde ailesi bana bizde sana bunu yaptık diye bir laf edemez. nişanlınla büyük işler için konuş. eğer maddi olarak sıkıntısı yoksa sevdiğin bir arkadaşını al. git düğün alışverişini yap. erkekler sevmezki alışveriş işini ince şeyleri. usta filanda ayarlayabilirsin bunlar zor şeyler deil. artık kadın erkek diye bir ayırım kalmadı. herşeyini kırmadan nişanlına anlat. evlendikten sonra evde bir eksik problem olduğu zamanda sorumsuzsun boşanalım mı diyeceksin . bunu çok iyi düşün
her yazılanlarda kendımde yasadıgı seylerı okudum.demekkı herkes bu durumları yasıyo bendede elti belası var ..nişanlım aılesıne cok duskun pek laf söletmıyo..ama ınan kendını ve nısanlını yıpratmaktan baska bıseye yaramıyo ..ben dün yıne kavga ettım 3. şahıslar yuzunden sımdı küs duruyoruz.bakalım ne olucak ..bu donemler gercekten zor..aılenı masrafı fln dusunme ömur boyu sıkıntı cekıcegıne sımdı cekersın.ailen sonucta bı gun unutulur bu gunlerde..şu cok önemlı maddı manevı ne olursa olsun katlanılır ama nişanlı eşin hep senınle yanında destek oldugu surece herseyı atlatabılırsın ama tam tersı olursa dağ gıbı buyuyo ınsanın gozunde ...
kızlar
dün gece konuştuk telf.da,tutamadım yine kendimi
bir sürü şey saydım.
bu sabah pat diye karşıma çıktı işe giderken,şimdi de bıraktım geldim öylece..
mutfak dolapları için katalog getirmiş,kapak modeli,dış renk ve iç renk seçimi.
hepsini sessiz sedasız seçtim ve onu öylece kapıda bırakıp geldim..
o kadar yalvardı o kadar dil döktü ki bana güven diye..
bana parasız olduğunu söyle bende bileyim,nasıl bilebilirim ki durumunu ben işine gelmediğini düşünmüştüm dedim.
az önce msj attm,söz verdim,tamam artık güvenicem sana söz dedim.
kızlar
dün gece konuştuk telf.da,tutamadım yine kendimi
bir sürü şey saydım.
bu sabah pat diye karşıma çıktı işe giderken,şimdi de bıraktım geldim öylece..
mutfak dolapları için katalog getirmiş,kapak modeli,dış renk ve iç renk seçimi.
hepsini sessiz sedasız seçtim ve onu öylece kapıda bırakıp geldim..
o kadar yalvardı o kadar dil döktü ki bana güven diye..
bana parasız olduğunu söyle bende bileyim,nasıl bilebilirim ki durumunu ben işine gelmediğini düşünmüştüm dedim.
az önce msj attm,söz verdim,tamam artık güvenicem sana söz dedim.
siz de haklısınız
sevmeye seviyor ama düşüncesiz işte..
dün öğleden sonra saat 3 ten sabah 6 ya kadar çalıştı.sabahta pat diye karşıma çıktı.
sırf bnm yanımda olmak için,akşam 8 e kadar da yanımda olucak.şimdi dışarda arabasında uyuyor.
off napim ben şimdi bu adama?
düşünemiyor işte..yapısı.ya da işine gelmiyor çabalamak.
ah ah ben erkek olucaktım ki
canım,bu konuda yapabileceğin en güzel şey sabretmek,biliyorum
sabrediyorum diyeceksin ama benim kastettiğim başka şey,
mesela işleri sende ağırdan al,bak negüzel liste çıkarmışsın şu yapılacak bu yapılacak diye
yani gerçekten isterse nişanlında pekala bu listeyi hazırlayıp icraata geçer..
aralıktamı olacak düğün?boşver oturacak doğru düzgün ev hazırlanamazsa evlenmem de ve geri çekil,
düğünün aralıkta değilde mart ta olsun...boşver,düğün salonu parasını onlar vermedimi?
onlar tutuşsunn tamam mı?sen istifini bozma ve kararlı dur...şu şu olmazsa düğünde olmaz de..
baktın nişanlın blöfünü yemiyor,ayrılın demekten başka birşey gelmiyor aklıma
çünkü böyle insanlarla bir ömür boyu kendini yer bitirirsin...
sende benim gibisin galiba,herşey düzenli,teripli ve zamanında olsun istiyorsun ama kendini yıpratırsın..
bende eşimle severek evlendim ama onunda garip birşekilde tutukluğu vardı bu konularda...
bismillah diyip he ben giriştim işlere..o hep yanımdaydı ama dekor olarak
sonunda düğünümüz oldu ama 2ay sonra kontrollerde troid hastası olduğumu öğrendim..
bunca stres,maalesef beni hasta etti..ömür boyu ilaç kullanıcam..
neyse canını üzme lütfen..
yaşında genç...dediğin gibi dul çocukluda değilsin...bırak artık dişi kuş düşüncelerini
inan evlenincede bitmeyecek bu dişi kuşluk görevlerin..
tecrübe konuşuyor burda maalesef..
ahh canım yaa takmana değmez galiba sende telaşlı yavaş yavaş yapılsın oturulmasın istiyosun ahh keşke bizim istememizle olsa bende hafif telaşlı biriyim ama karşı taraf bişey yapmayınca insanın içinde şevk kalmıyo..bizimkilerde nişandan sonra hemen salonu filan tuttular sonrada pek bişey yapmadılar çoğundada öle 3 ay kala benimde sadece salon vardı..şuanda düğünüme 1,5 ay var nikah işlemleri yok eşyalar yok ev temizlenicek bekliyo..bizimkilerde kalabalık aileler demekki kendilerine güveniolar 1 ayda hallederler merak etme sen..ben bizimkilere güveniyorum halletceklerine eminim o güçleri var çünkü..sen neden kafana takıpta canını sıkıosunki..olacağına bırak herşeyi bi bildikleri vardır sen stres olma zamanında yetişir herşeyherkesin dediği gibi keyfini çıkar herkesin nişanlısı tutup kolundan nikah işlemlerine götürmüyo öle..kimisi ailesine bağlı oluyo onlardan onay bekliyo bizimde nikah düğün günü olucak büyük bi ihtimal o yüzden telaşlanmıyorum iyice rahat bi insan olup çıktım yoksa olan bana olurdu sen senin yapman gerekenleri hallet ve bekle..3 ay varmış daha şimdi gezme tozma zamanı 1,5 ay kaldında başla telaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?