canım malesef bazı erkekler böyle. benim eşimde çok seviyor beni. severken ağlıyor bile. ben üzüldüğümde benimle birlikte sabahlara kadar uyumuyor telefonun ucundan beni dinliyor. düşün yani. ama iş bazı şeylere gelince hiç sormuyor. daha doğrusu yapılır edilir diye ince düşünmüyor. onları sen düşüneceksin. işin içine aile ve maddiyatı hiç karıştırma. ben ilk gelin olacağım. bana eşimin ailesi bir çorap bile almadı. herşeyi eşimle ben yaptım. benim kredi kartlarımın limiti yüksek olduğu için onlardan harcama yaptık. ben bundan hiç rahatsız olmadım. ilerde ailesi bana bizde sana bunu yaptık diye bir laf edemez. nişanlınla büyük işler için konuş. eğer maddi olarak sıkıntısı yoksa sevdiğin bir arkadaşını al. git düğün alışverişini yap. erkekler sevmezki alışveriş işini ince şeyleri. usta filanda ayarlayabilirsin bunlar zor şeyler deil. artık kadın erkek diye bir ayırım kalmadı. herşeyini kırmadan nişanlına anlat. evlendikten sonra evde bir eksik problem olduğu zamanda sorumsuzsun boşanalım mı diyeceksin . bunu çok iyi düşün
bunlar zor şeyler değil mi ?
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
şaka yapıyor olmalısın.
o zaman o beni almıyor ki ben onu alıyorum?
gidim usta mı tutim ahaha iyi güldüm
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)