• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanımı atabilirim :(

canım malesef bazı erkekler böyle. benim eşimde çok seviyor beni. severken ağlıyor bile. ben üzüldüğümde benimle birlikte sabahlara kadar uyumuyor telefonun ucundan beni dinliyor. düşün yani. ama iş bazı şeylere gelince hiç sormuyor. daha doğrusu yapılır edilir diye ince düşünmüyor. onları sen düşüneceksin. işin içine aile ve maddiyatı hiç karıştırma. ben ilk gelin olacağım. bana eşimin ailesi bir çorap bile almadı. herşeyi eşimle ben yaptım. benim kredi kartlarımın limiti yüksek olduğu için onlardan harcama yaptık. ben bundan hiç rahatsız olmadım. ilerde ailesi bana bizde sana bunu yaptık diye bir laf edemez. nişanlınla büyük işler için konuş. eğer maddi olarak sıkıntısı yoksa sevdiğin bir arkadaşını al. git düğün alışverişini yap. erkekler sevmezki alışveriş işini ince şeyleri. usta filanda ayarlayabilirsin bunlar zor şeyler deil. artık kadın erkek diye bir ayırım kalmadı. herşeyini kırmadan nişanlına anlat. evlendikten sonra evde bir eksik problem olduğu zamanda sorumsuzsun boşanalım mı diyeceksin . bunu çok iyi düşün

bunlar zor şeyler değil mi ? :D
şaka yapıyor olmalısın.
o zaman o beni almıyor ki ben onu alıyorum?
gidim usta mı tutim ahaha iyi güldüm :9:

her yazılanlarda kendımde yasadıgı seylerı okudum.demekkı herkes bu durumları yasıyo bendede elti belası var ..nişanlım aılesıne cok duskun pek laf söletmıyo..ama ınan kendını ve nısanlını yıpratmaktan baska bıseye yaramıyo ..ben dün yıne kavga ettım 3. şahıslar yuzunden sımdı küs duruyoruz.bakalım ne olucak ..bu donemler gercekten zor..aılenı masrafı fln dusunme ömur boyu sıkıntı cekıcegıne sımdı cekersın.ailen sonucta bı gun unutulur bu gunlerde..şu cok önemlı maddı manevı ne olursa olsun katlanılır ama nişanlı eşin hep senınle yanında destek oldugu surece herseyı atlatabılırsın ama tam tersı olursa dağ gıbı buyuyo ınsanın gozunde ...

çok teşekkür ederim herşey için insan rahatlıyor anlatınca... geri dönüş yok zaten bizde o kesin. biran öncekendime yeni bir hayat kurmak istiyorum gerçektende olmuyorsa zorlamayacaksınız. inşallah hepimiz için hayırlısı olur

senin boyle dusunmende nişanlının cok buyuk payı var...
en ufak seyde cıkarıp yuzugu onune koymak ne demek?
o sana boyle yaparsa sende boyle dusunursun tabi haklısın..

o surecte bunlar yasanılıyo olabilir... biliyoruz kimsenin gulluk gulistanlık evlenmedigini nişanlılık doneminde boyle sıkıntılar yasanabilcegini

son 1 ay kalaya kadar da beklersin hiç sorun degil

yada git kendin yap tamam onada bişey demiycem deee

o yuzuk cıkarımalar da neyin nesi yaa? boyle erkeklerden biraz cekiniyorum ben yarın obur gun en ufak sorun da boşanmak isticek o zaman nası bu kadar kolay vazgecebiliyo o yuzukten???

bide ustune annesine babasına yani ailesine duskun yada maddi manevi onlara cok bagımlıysa çok ama çooook iyi dusun

sorumsuz insanlarla ugrasmak zor

kızlar :43:
dün gece konuştuk telf.da,tutamadım yine kendimi :5:
bir sürü şey saydım.
bu sabah pat diye karşıma çıktı işe giderken,şimdi de bıraktım geldim öylece..
mutfak dolapları için katalog getirmiş,kapak modeli,dış renk ve iç renk seçimi.
hepsini sessiz sedasız seçtim ve onu öylece kapıda bırakıp geldim..
o kadar yalvardı o kadar dil döktü ki bana güven diye..
bana parasız olduğunu söyle bende bileyim,nasıl bilebilirim ki durumunu ben işine gelmediğini düşünmüştüm dedim.
az önce msj attm,söz verdim,tamam artık güvenicem sana söz dedim.

bir sürü şey saydım.
bana parasız olduğunu söyle bende bileyim,nasıl bilebilirim ki durumunu ben işine gelmediğini düşünmüştüm dedim.

sevgili arkadaşım,
senin için çaba gösteriyor belli ki ben olsam senin yerinde dinlerdim baksana sevmese uğraşır mı böyle
sende çaba göster en azında ileride bişey olursa sende vicdan azabı çekmezsin

haklısınız :(
bende çok sabırsız biriyim.eğer birşeyi istiyorsam hemen olmalı diye kendimi paralıyorum.
bunca zaman hep parasızım diye geçiştirdi bende en azından aile gelirini bildiğim için beni önemsemediklerini düşünmüştüm.
neyse bugün mutfak dolaplarımı falan seçtim,kendi elimle çizdim.
başladık bakalım nolucak :44:

nısanlını cok sevıyo olabılırsın ama sen kendını agırdan satmalısın aılenede bnu hıssettır onlarda tavırlarını degıstırsınler karsı tarafa karsı sonucta bır kere evleneceksın ve baksana ne kadar umursamazlar arkadasın brı balık bastan kokar yazmıs bncede cok dogru ne oldugunu bellı etmeye baslamıs ıyı dusun derım sonra pısman olma canım

siz de haklısınız :(

sevmeye seviyor ama düşüncesiz işte..
dün öğleden sonra saat 3 ten sabah 6 ya kadar çalıştı.sabahta pat diye karşıma çıktı.
sırf bnm yanımda olmak için,akşam 8 e kadar da yanımda olucak.şimdi dışarda arabasında uyuyor.
off napim ben şimdi bu adama?
düşünemiyor işte..yapısı.ya da işine gelmiyor çabalamak.
ah ah ben erkek olucaktım ki :47:

bir sürü şey saydım.

bence sana gerçekten değer veriyor yoksa gelirmiydi sabah sabah.. belki ailesi tam destek olmadığı için bu şekilde davranıyor.. Biraz üstüne gitme, tabi kendinide üzme, herşeyi oluruna bırak bi zaman..

canım,bu konuda yapabileceğin en güzel şey sabretmek,biliyorum
sabrediyorum diyeceksin ama benim kastettiğim başka şey,
mesela işleri sende ağırdan al,bak negüzel liste çıkarmışsın şu yapılacak bu yapılacak diye
yani gerçekten isterse nişanlında pekala bu listeyi hazırlayıp icraata geçer..

aralıktamı olacak düğün?boşver oturacak doğru düzgün ev hazırlanamazsa evlenmem de ve geri çekil,
düğünün aralıkta değilde mart ta olsun...boşver,düğün salonu parasını onlar vermedimi?
onlar tutuşsunn tamam mı?sen istifini bozma ve kararlı dur...şu şu olmazsa düğünde olmaz de..
baktın nişanlın blöfünü yemiyor,ayrılın demekten başka birşey gelmiyor aklıma

çünkü böyle insanlarla bir ömür boyu kendini yer bitirirsin...

sende benim gibisin galiba,herşey düzenli,teripli ve zamanında olsun istiyorsun ama kendini yıpratırsın..

bende eşimle severek evlendim ama onunda garip birşekilde tutukluğu vardı bu konularda...

bismillah diyip he ben giriştim işlere..o hep yanımdaydı ama dekor olarak;)

sonunda düğünümüz oldu ama 2ay sonra kontrollerde troid hastası olduğumu öğrendim..
bunca stres,maalesef beni hasta etti..ömür boyu ilaç kullanıcam..

neyse canını üzme lütfen..
yaşında genç...dediğin gibi dul çocukluda değilsin...bırak artık dişi kuş düşüncelerini
inan evlenincede bitmeyecek bu dişi kuşluk görevlerin..

tecrübe konuşuyor burda maalesef..

Son düzenleme:
ahh canım yaa takmana değmez galiba sende telaşlı yavaş yavaş yapılsın oturulmasın istiyosun ahh keşke bizim istememizle olsa bende hafif telaşlı biriyim ama karşı taraf bişey yapmayınca insanın içinde şevk kalmıyo..bizimkilerde nişandan sonra hemen salonu filan tuttular sonrada pek bişey yapmadılar çoğundada öle 3 ay kala benimde sadece salon vardı..şuanda düğünüme 1,5 ay var nikah işlemleri yok eşyalar yok ev temizlenicek bekliyo..bizimkilerde kalabalık aileler demekki kendilerine güveniolar 1 ayda hallederler merak etme sen..ben bizimkilere güveniyorum halletceklerine eminim o güçleri var çünkü..sen neden kafana takıpta canını sıkıosunki..olacağına bırak herşeyi bi bildikleri vardır sen stres olma zamanında yetişir herşey :34: herkesin dediği gibi keyfini çıkar :34: herkesin nişanlısı tutup kolundan nikah işlemlerine götürmüyo öle..kimisi ailesine bağlı oluyo onlardan onay bekliyo bizimde nikah düğün günü olucak büyük bi ihtimal o yüzden telaşlanmıyorum :61: iyice rahat bi insan olup çıktım :9: yoksa olan bana olurdu :19: sen senin yapman gerekenleri hallet ve bekle..3 ay varmış daha şimdi gezme tozma zamanı :8: 1,5 ay kaldında başla telaşa :34:

siz de haklısınız :(

sevmeye seviyor ama düşüncesiz işte..
dün öğleden sonra saat 3 ten sabah 6 ya kadar çalıştı.sabahta pat diye karşıma çıktı.
sırf bnm yanımda olmak için,akşam 8 e kadar da yanımda olucak.şimdi dışarda arabasında uyuyor.
off napim ben şimdi bu adama?
düşünemiyor işte..yapısı.ya da işine gelmiyor çabalamak.
ah ah ben erkek olucaktım ki :47:

Canım merhaba. Okudum yazdıklarının tümünü, nedense şöyle bir düşünce oluştu bende.
Sanki senin ailen daha görmüş geçirmiş ve iyi niyetli insanlar. Karşı taraf ise biraz donuk ve ince düşünceli değil.
Bu zararlı bir durum olabilir. Tabiki sevginin arkasında dur asla vazgeçme ama tanımasamda hislerim bu tarz insanlara senin çok fazla pirim vermemen gerektiği doğrultusunda. İnan bak sen iyi davrnadıkça alttan aldıkça üzülebilirsin. Sen bence temiz kalplisin. Hassassın. Onlar seni içine almalı sen zorla girmeye çalışmamalısın değil mi? Ama bu durumu yaratanda sen değilsin belli ki. Üzülme ama mesafeni şimdiden koy ki ilerde sorun olmasın. Kimseyle tartışma kötü söz söyleme ama sessiz kal. Uzak dur o hoşlanmadığın eltilerden de. Senin hayatını olumsuz etkileyecek şeyelrde söylememek lazım çünkü çok kritik bir dönemdesin. Sabırlı ve olgun davran. Akıl yaşta değil baştadır. Herkese nasıl davranması gerektiğini ağır ve emin adımlarınla sen öğret bundan sonra. Allah yardımcın olsun..

canım,bu konuda yapabileceğin en güzel şey sabretmek,biliyorum
sabrediyorum diyeceksin ama benim kastettiğim başka şey,
mesela işleri sende ağırdan al,bak negüzel liste çıkarmışsın şu yapılacak bu yapılacak diye
yani gerçekten isterse nişanlında pekala bu listeyi hazırlayıp icraata geçer..

aralıktamı olacak düğün?boşver oturacak doğru düzgün ev hazırlanamazsa evlenmem de ve geri çekil,
düğünün aralıkta değilde mart ta olsun...boşver,düğün salonu parasını onlar vermedimi?
onlar tutuşsunn tamam mı?sen istifini bozma ve kararlı dur...şu şu olmazsa düğünde olmaz de..
baktın nişanlın blöfünü yemiyor,ayrılın demekten başka birşey gelmiyor aklıma

çünkü böyle insanlarla bir ömür boyu kendini yer bitirirsin...

sende benim gibisin galiba,herşey düzenli,teripli ve zamanında olsun istiyorsun ama kendini yıpratırsın..

bende eşimle severek evlendim ama onunda garip birşekilde tutukluğu vardı bu konularda...

bismillah diyip he ben giriştim işlere..o hep yanımdaydı ama dekor olarak;)

sonunda düğünümüz oldu ama 2ay sonra kontrollerde troid hastası olduğumu öğrendim..
bunca stres,maalesef beni hasta etti..ömür boyu ilaç kullanıcam..

neyse canını üzme lütfen..
yaşında genç...dediğin gibi dul çocukluda değilsin...bırak artık dişi kuş düşüncelerini
inan evlenincede bitmeyecek bu dişi kuşluk görevlerin..

tecrübe konuşuyor burda maalesef..

OOV:53:
tebrik ediyorum sizi sabrınızdan dolayı.
Umarım Allah bana da sabır verir ve gerçekten çok sabırsız biriyim.
Dün nişanlımdan koca bir gerçeği daha öğrendim.
kayınpederim zamanında 80 tl kadar borca batmıştı ve kaç tane k.kartı ve banka kredisi elinde patlamış.bu yüzden hiçbir banka ona kredi veremiyor.
nişanlım ise zamanında bi arkadaşına kefil olmuştu ve o arkadaşı da borcunu ödiyememiş tutanak gibi birşey tutulmuş hakkında.
nişanlıma kredi veren tek bir banka vardı.ordan 5 bin tl çekmişti o da nişanımızdaki alışveriş ve altınlar içindi.artık o banka için de hakkımız yok.
artık nerden nasıl yapacaklar bilmiyorum ve daha da karışmıyorum :))

ahh canım yaa takmana değmez galiba sende telaşlı yavaş yavaş yapılsın oturulmasın istiyosun ahh keşke bizim istememizle olsa bende hafif telaşlı biriyim ama karşı taraf bişey yapmayınca insanın içinde şevk kalmıyo..bizimkilerde nişandan sonra hemen salonu filan tuttular sonrada pek bişey yapmadılar çoğundada öle 3 ay kala benimde sadece salon vardı..şuanda düğünüme 1,5 ay var nikah işlemleri yok eşyalar yok ev temizlenicek bekliyo..bizimkilerde kalabalık aileler demekki kendilerine güveniolar 1 ayda hallederler merak etme sen..ben bizimkilere güveniyorum halletceklerine eminim o güçleri var çünkü..sen neden kafana takıpta canını sıkıosunki..olacağına bırak herşeyi bi bildikleri vardır sen stres olma zamanında yetişir herşey :34: herkesin dediği gibi keyfini çıkar :34: herkesin nişanlısı tutup kolundan nikah işlemlerine götürmüyo öle..kimisi ailesine bağlı oluyo onlardan onay bekliyo bizimde nikah düğün günü olucak büyük bi ihtimal o yüzden telaşlanmıyorum :61: iyice rahat bi insan olup çıktım :9: yoksa olan bana olurdu :19: sen senin yapman gerekenleri hallet ve bekle..3 ay varmış daha şimdi gezme tozma zamanı :8: 1,5 ay kaldında başla telaşa :34:

ehhehehe :9: tamam

oluruna bıraktım artık :)
onu seviyorum onun da beni sevdiğine inanıyorum..
1 kasım da ev sizin demişti kayınpederim,bakalım görücez..
ben hemen hemen çehizimi yaptım.
heyecanlıyım,sabırlıyım =))

evlilik için yaşının çok küçük olduğunu düşünüyorum ve anlattılklarına bakılırsa sa seninle aynı heyecanı taşımayan biri ile evlenmek üzeresin, ayrıca ailesininde ilgisizliği göz önüne alınırsa, bence yol yakınken geri dönmende fayda var, sevginin her zorluğu aştığı malesef koskocaman bir yalan..

Back