3 ay bunların hepsinin yapılması için yeterli bi süre..
Evleneli 3 ayımız oldu. ve nisan ayında ev sahibi olduk tüm işlemlerin bitmesi zaten mayıs ayını buldu. diyebilirim.
Mayıs 15'ten sonra artık yavaş yavaş işlemlere başladık. temizlik ıvır zıvır için.
Evlilik malesef öyle çok fazla kolay bişey değil. yani bu sıkıntılarda nişanı atsam mı acaba diyorsan zaten düşünme bile AT gitsin
Karşındaki insanları düşünmeden konuşmamak lazım belki maddi açıdan sıkıntıları varbelki de son 1/2 aya bırakıyorlar malesef bizlerin istediği gibi herşey tıkır tıkır gitmez düğün işlerinde. :44:
Umarım ikiniz için de en güzel karar olur
birincisi evlilik için bence yaşın çok küçük ,aşk sevgi hepsi çok güzel ama daha şimdi sorumsuzluğundan bahsediyorsun yıllar geçtikçe bu sorumsuzlugu seni yıpratabilir, hem yüzüğü cıkarıp önüne koymak ne demek, kuyrugu her kapıya sıkıştıgında yüzüğünü önüne koyacak o zaman..hızlı nişanlanmak evlenmek ne demek.bu büyük hata,artık insanlar evlilik öncesi uzun zaman flört ediyorlar bana göre bu süre en makul süre 1- 1,5 senedir flörtte, nişan takılır sonra ortalama 1 sene civarında da nişanlı kalınmalıdır ki, sorunlar varsa ortaya çıksın, insanlar birbirlerini iyice tanısın..
Bence en azından şu anda en sağlıklısı nikah gününü geç almanız (mesela seneye bahar ayına bırakın örneğin vs.) acele etmemeniz, birbirinizi daha iyi tanımanız,uyuşmuyorsanız zaman içinde zaten ayrılır ya da evlenirsiniz.Genç yaşta dul kalmaktansa emin olup geç evlenmek cok daha iyi..Hem bak ailende sanırım sana destek olabilecek insanlar gibi görünüyor.Tabii enine boyuna düşün kendi kararını nihayetinde kendin ver
Hakkında hayırlısı..
nişanlın kaç yaşında canım
küçükmüşsünüz be ikinizde yavrum ya
sen zaten 21 sin, nişanlın 26, hadi o daha büyük ama erkeklerde geç olgunlaşır
inşallah mutlu olun tabii ama cok sorumsuz diyorsun ,bir insan 7 sinde neyse 70 inde odur
10 yaşında bile ne sorumluluk sahibi çocuklar var, değişmesini bekleme, her zaman sorumsuz olacaktır diye düşünüyorum,onu değiştiremezsin
Böyle kabul edebilecek misin ömür boyu onu düşün
haklısın.kıskançlıklar çok ve bende bunu anlamıyorum.
bnm kimseye bir zararım yok.abileri ne kadar masraflı evlenmişler.
bnm sadece istediğim evim boşaltılsın ve sadece gerekli olanlar alınsın.
bana dün gece bir msj attı;ben hep babama soruyorum o da halledicez diye cvp veriyor sonrada kavga ediyoruz bu hep böyle dedi.
ya bari en azından peşimden koşsun nikah günü alma için ikna etsin yada balayı için yer araştırsın.
offff hiç dinmiyor gözyaşım.
herkes at nişanı diyor.söylemesi kolay.görkemli bi nişan yaptım.
o kadar masraf ettik.ayrıca seviyorum.
şimdiden düşünüyorsan at gitsin diyor kimileri.elbette düşünücem aşk başka mantık başka.
ben sevgiliyken de ayrılmayı çok düşündüm,sözlüyken de,şimdi de.
ama o kadar hızlı gelişti ki.
işte dile kolay..
Merhaba Bayanlar.
ben 21 yaşındaym ve çok hızlı bir şekilde sözlendim,nişanlandım ve evlenme yolundaym.
Ama gelin görün ki nişanlım hiç oralı değil.
O kadar sorumsuz ve bir o kadar da isteksiz ki.
Afedersiniz bana dul bir bayanmışım gibi muammele yapıyor.
Tam 3 ayım kaldı ve daha ortada hiçbirşeyim yok.
Görüyorum ve dışardan herkesden duyuyorum ki beni deliler gibi seviyor.
Ama iş evimize gelince ne soruyorsam bilmiyorum diyor.
Anne ve babası,abileri ve nişanlım hepsi bir binada kalıyor.
Biz başta birlikte oturucaktık ama sonra evleri ayırmaya karar verdiler.
Yapılması gerekenler;
Badana
Mutfak Dolapları
Eşya Alışverişi
Temizlik
Nikah Günü Alma
Düğün İçin Alış-Veriş
Balayı İçin Rezervasyon
Fakat sevgili babamız 3 katlı binanın +4.katı olan teras katına çıkacak.
Bize evin 3.katı kalacak.
Ama hala bahçedeki gecekondu ile uğraşıyor.
1 ay oldu ve hala çatı bitmemiş.
Benim aileme ise yalan söylüyorlar.Çatı bitti,kapılar yapıldı falan.
2 ay önce kayınpederim ''haftaya dolaplar geliyor'' demişti.
Dün bunu nişanlıma sorduğumda KATALOG bekliyoruz dedi.
İnanın ne yapacağımı bilmiyorum.
Annesi ve babası çok iyiler çok seviyorum ve iyi anlaşıyorum.
Ama abileri ve eltilerimden nefret ediyorum.
Beni görmezden geliyorlar,istemiyormuş gibi davranıyorlar,ters ters konuşuyorlar.
Onlarında altlarında 30-50 milyarlık arabaları var,dayalı döşeli evleri var ve bir dönem kayınpederim herkesin mutfak masraflarını ve tüm ödemelerini üsleniyordu.
Ve yarın bir gün biz hepimiz bir binada olucaz.İstemiyorum,ayrı eve çıkalım diyorum nişanlım,yüzüğünü çıkarıp önüme koyuyor.
Benim evim varken ben çıkıp kirada oturucak kadra ENAYİ miyim? diyor.
Nişanlıma aşığım ve ondan çok çok heyecanlı ve hevesliyim.
Ailem de istemiyorsan atarız nişanı diyorlar.
Fikirlerinize çok ihitiyacım var,teşk.ler
hiçbirimiz sana ayrıl veya devam et diyemeyiz yani dememeliyiz sadece dikaktimizi ceken noktaları söylersek seni düşünmeye sevkederiz biraz..senin kadar iyi tanıyamayız nişanlını.Ama o da ailesi tarafından sıkıntı içinde sanırım
peki sana olan ilgisi nasıl,nişan olaylarını falan gec, seni araması sorması, senle ilgilenmesi,bir sıkıntın oldugunda senle ilgilenir mi, ailene davranışları nasıl mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?