• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanımdan:)))

peri_kry

.........................
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
189
0
46
Bursa
$1.jpg $18.jpg $19.jpg $20.jpg $21.jpg $23.jpg $25.jpg $26.jpg $27.jpg $28.jpg $29.jpg $30.jpg $31.jpg $32.jpg $33.jpg $34.jpg $35.jpg $36.jpg

Kuzum benimmmm :nazar: :nazar: :nazar:
o gün yoktum yanınızda ama sonrasında telafi ettiğimi düşünüyorum

vuhuuuuu çok guzel olmussun canım yaa ..çok çok beğendim...özellikle saçınıııı çok beğendim...ek varmı saçında

Kuzum benimmmm :nazar: :nazar: :nazar:
o gün yoktum yanınızda ama sonrasında telafi ettiğimi düşünüyorum
kuzum benim acısını sonradan cıkarttık biz:))) videoyu izleriz artık

Maaşallah:nazar:

allah tamamına erdirsin canım çok güzelsiniz:nazar::nazar::nazar:
niltt çok saol cnm benim :) düğün resimlerim gelince onlarıda eklerim

vuhuuuuu çok guzel olmussun canım yaa ..çok çok beğendim...özellikle saçınıııı çok beğendim...ek varmı saçında
cnm sacımda ek yok:))) çok teşekkür ederim bu arada:58:

Hayırlı uğurlu olsun..
Allah tamamına erdirsin,mutluluğunuz daim olsun cnm..:nazar::nazar:
bu arada renk seçimini çok beğendim, herşeyiyle yakışmış :34:..

sac rengı ne renk canım resmen hayran kaldı kuaföre ne demem lazım senın sacının rengınden ıstıyorum bende :) bır de altında boya var mı yoksa kendı sacın mı varsa ne renk ? Bu arada MUTLULUKLAR DILERIM canım ALLAH tamamına erdırsın ınsallah bır ömür boyu mutlu olun :34::34::34:

Allah tamamına edirsin canm, mutluluklar, çok yakışmışsınız:40:
ÇOK TEŞEKKÜRLER NİDOS:) :71:

sac rengı ne renk canım resmen hayran kaldı kuaföre ne demem lazım senın sacının rengınden ıstıyorum bende :) bır de altında boya var mı yoksa kendı sacın mı varsa ne renk ? Bu arada MUTLULUKLAR DILERIM canım ALLAH tamamına erdırsın ınsallah bır ömür boyu mutlu olun :34::34::34:
CNM BENİM KUAFÖRÜM ÇOK ÇOK İİ Bİ KUAFÖR... saçım komple platindi benim yavaş yavaş çevire koyulta koyulta bu renk oldu karamel tonu bakır gibi
bi renk tam bilmiyorum:) resmi gösterirsen sanırım senin kuaföründe yapabilir... :71:

Allah amamına erdirsin canımm:)cok güsel olmussunn:nazar:
çok teşekkür ederim:)
:71:
çok güzel olmuşsun. saçlarındaki çiçeği, makyajını ve saç modelini çok beğendim. Mutluluklar:nazar:

çok çok teşekkürler emineveaydın:) :71:

çok yakışmıssınız, saçın makyajın kıyafetn çok şık, çok mutluluklar dilermmm:16:
aşk dolu bi evliliğiiz olur umarm:69:

canım nişanda da çoook tatlı olmuşsun Allah tamamına erdirsir ömür boyu mutluluklar...

çok güzel olmuşsun kıyafetın saçın makyajınn harıka
Rabbım tamamına erdırsın ınş.:69::69::69:bı resımde damadın elını göremedım:52::52:elbısendenmış:60:

Back