ilk olarak nişanlımın ailesi uzun yoldan geldikleri için yemeğe gelicekler saat 3-4 gibi menüde şuan oluşturduklarımız şunlar: konyalı olduğumuz için ilk olarak etli ekmek ve bamya çorbası kesin olucak pirinç pilavı ve kavurma yada etli olarak başka tür bi yemek fırın poşetinde sebzeli ette olabilir etli sarma annem güveçte yapmayı pilanlıyo zeytin yağlı barbunyada düşüncelerimiz arasında ve tabiki meşrubatlar ve salatalar şuan için düşüncelerimiz bunlar.. şunun yerine
pasta menümüzde; dilim yaş pasta, tuzlu susamlı çubuk, halka susamlı kurabiye, peynirli küçük sandviç, baklava ayrıca meşrubatlar vs çay falan ama tuzlu veye halka kurabiye fikrimiz daha farklı bi pastayla değişebilir yada kaladabilir
tatlı telaşe ama bazen düşünmek bile yoruyo insanı fikirleriniz önemli bu olsaydı yada ilaveten şuda olabilir dediğiniz varsa lütfen fikir verin benim için yazmadan geçmeyin!
canım erkek tarafı uzun yoldan gelecek dediğine göre farklı bi ilden gelecekler.bu yüzden sizin damak tadınız onlara uymayabilir.ben bamyayı hiç sevmem mesela.yemeyen de olabilir alternatif başka şeylerde yapın bence.herşey çok etli olmuş kimi insan öyle bol etli şeyleri sevmeyebilir.zeytinyağlıları eksik tutmayın.tabi yöreden yöreye değişir bunlar:))hayırlı olsun canımm
evet eeddaa ya katiliyorum ben bamyayi cok seviyorum ama cogu kisi sevmiyor özellikle cevremdekilerin cogu sevmiyorlar onun yerine baska bir alternatif secilebilir