• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanımda hürrem sultan olsam??

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

korkulugunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
67
2
86
Ankara
Kızlaaar size bi soru yakın zamanda nişanım var kıyafet bakıyorum ama zevkime uygun bulamıyorum diyorum ki hürrem sultanın beyaz yeşil yada kırmızı elbiselerinden birinden diktirsem nişanımda giysem abest olur mu? yani göğüs bölgesi biraz daha kapalı olur tabi.. bu arada nişanım evde olmayacak kalabalık bi kutlama olacak..:18:

Öyle bir elbise bulabilirsen banada haber ver canım:26:
Bende kınam için düsünüyorum ama bulamıyorum
Diktirmekte cok zahmetli geliyo

kızıııım bindallı olmazsa olmaz zaten:66: ama bi yarım saatlik o geri kalan saatlerde köylü güzeli gibi olmak istemem:19::19: ama ben bulursam haber veririm :34:[/QUOTE

bir düğün hatayda bir düğün manisada olacak benim insallah o yuzden burdada gelinlik giycem son yarım saat kına yakılırken bindallı giycem ama ffarklı fikirlerede açığım yani

kızıııım bindallı olmazsa olmaz zaten:66: ama bi yarım saatlik o geri kalan saatlerde köylü güzeli gibi olmak istemem:19::19: ama ben bulursam haber veririm :34:[/QUOTE

bir düğün hatayda bir düğün manisada olacak benim insallah o yuzden burdada gelinlik giycem son yarım saat kına yakılırken bindallı giycem ama ffarklı fikirlerede açığım yani

çook makul söylediğin canım farklı fikre gerek yok bence nişanında ne giydin peki :71:

Back