nerden mi anladım ;
Nişan hazırlıkları ile ilgili güzel birşey yaşansa ilerleme olsa sorun çıkartıyorum örneğim alyansımızı aldığımız gün kavga çıkardım olmadık sebeplerden, nişan kıyafetimizi aldık yine olmadık sebepten tartışma çıkardım. vsvs her güzel şeyden sonra güzel günümüzü mahvediyorum.Sonra düşününce niye böyle yapıyorum diyorum kendime ama anlam veremiyorum. Nişanlım çok anlayışlıdır. herşey istediğim gibi olsun içimde birşey kalmasın diye uğraşıyor ama neden böyleyim bilemedim. Acaba işler ciddiye biniyo diye mi stres yaptım. Evlilikten mi korkuyorum? Ama böyle bana kimse katlanmaz ki...:2:
-canım bu sorunları atlatman gerek bendede böyle bişey var ama bu kadar değil de heyecandan çok stresli oluyorm ve elimde olmadan annemi falan kırıyorm ama sonradan telafi etmeye çalışıyormm ama bu stresi üzerimizden atmamız lazımm yoksa insanları çok kırıyorzmalesef.
herkese merhaba yeni katıldım aranıza ve bayıldım diyaloglara...dikkatimi çeken başlıklardan biri..ewet bende aynı dertten muzdaribim..etrafıma değilde nişanlıma karşı hırçınlığım var..neden bende bilmiyorum..:S
nerden mi anladım ;
Nişan hazırlıkları ile ilgili güzel birşey yaşansa ilerleme olsa sorun çıkartıyorum örneğim alyansımızı aldığımız gün kavga çıkardım olmadık sebeplerden, nişan kıyafetimizi aldık yine olmadık sebepten tartışma çıkardım. vsvs her güzel şeyden sonra güzel günümüzü mahvediyorum.Sonra düşününce niye böyle yapıyorum diyorum kendime ama anlam veremiyorum. Nişanlım çok anlayışlıdır. herşey istediğim gibi olsun içimde birşey kalmasın diye uğraşıyor ama neden böyleyim bilemedim. Acaba işler ciddiye biniyo diye mi stres yaptım. Evlilikten mi korkuyorum? Ama böyle bana kimse katlanmaz ki...:2:
canım öncelikle hayırlı olsun şimdiden mutluluklar
sebepsiz yere sorun çıkarıyorsan ya nişanlını evlenecek kadar sevmiyorsun ya ailelerle ilgili sorunların var
3. şıkta kızma bana ama ' nişanlım çok anlayışlı 'demişsin ya ordan dayanarak diyorumki seni çok şımartmış
lütfen kendine bunu yapma çünkü nişanlın birgün senin bu yaptıklarından sıkılıp sana patlayabilir elindeki şeylerin güzel yönlerini düşün değerini bil derim yoksa öyle bir an geliyorki herşey insanın elinden uçup gidiyor ve geri dönüşü olmuyor
Teşekkürederim :)doğru söylüyosun 3 yıldır birlikteyiz ve seviyorum. sanırım 3. şık daha mantıklı sanırımEn güzel geçmesi gereken günlerimizi saçma sebeblerle mahvetmemem gerekiyoo . kendini toparlamak için aşırı uğraş veriyorum, görüşmediğimiz zamanlarda sorun yok hiç tartışmıyoruz herşey mükemmel ama yüzünü görünce noluyo bende anlamıyorum , görmeyince göresim , görünce dövesim geliyo derler ya o kadarda değil tabide hep trip atasım geliyo . Atlatıcam İnşallah :)
inşallah düzeltirsin belkide bir kaç gün teldede görüşmeseniz biraz özlesen belki daha iyi gelebilir
ama dikkat et adamı kendinden soğutma belkide bir pskologa gitsende iyi olabilir bu sorunun başındayken sonlandırırsın
cidden bu tür şeyleri önemsemek lazım zaman geçince kırılan kalp düzelemiyor
bende senin eşinin yaşadıklarını evlenirken eşimde yaşadım düğüne bir hafta kala ayrıldım ama pişman oldu yalvardı düşün davetiyeler bile dağıtılmıştı o kadar sıkılmıştımki nazından
evlenincede devam etmişti sonradan biraz kendini düzeltti ama iş işten gidince olmuyor herzaman düğünde yaptıklarını başına kalkarım
Canım benimde nişanıma 2 hafta var ve aşırı stresliyim.Geçici bir durum olağan bu tartışmalar hem ciddiye biniyor hem aileler yakınlaşıyor hem telaş hem heyecan,,fikir çatışmaları olabilir anlayışsızlıklar olabilir.hayırlı olsun şimdiden.
canım öncelikle hayırlı olsun şimdiden mutluluklar
sebepsiz yere sorun çıkarıyorsan ya nişanlını evlenecek kadar sevmiyorsun ya ailelerle ilgili sorunların var
3. şıkta kızma bana ama ' nişanlım çok anlayışlı 'demişsin ya ordan dayanarak diyorumki seni çok şımartmış
lütfen kendine bunu yapma çünkü nişanlın birgün senin bu yaptıklarından sıkılıp sana patlayabilir elindeki şeylerin güzel yönlerini düşün değerini bil derim yoksa öyle bir an geliyorki herşey insanın elinden uçup gidiyor ve geri dönüşü olmuyor
Öncelikle hayırlı olsun :)
Kesinlikle benim de aklıma ilk önce gelen nişanlıı çok sevmedigindi yada şımartıldığın :) Bence bu davranışlarını biraz frenle çünkü çok sevsede birgün ayarı çekecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?