• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişanım var :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

dderyaaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
57
5
6
34
Muğla
kızlar 8 şubat akşamı nişanım var ve çok heycanlıyım bütün hazırlıklar bitti :)
rabbim herkese yaşatsın bu heyecanı ya :16:

Kazasız belasız atlarsın inşallah Allah tamamına erdirsin :nazar::)
Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına :)

canım süre engelim vardı yazamadım.ewet ptt ile hallediyorum .kargo il dışı 1kg üstü 6,5 tl ve daha fazla da tutabilir.aynı il içine gönderceksen 4,5tan başlıyor.

insallah hersey gonlunce istedigin gibi guzel gecer. bu heycanlar cok guzel seyler ya kendimden biliyorum cok fazla heycanlaniyo insan :-) hayirlisi olsun Allah tamamina erdirsin insallah

İnşallah tez zamanda olur istedikleriniz.Benimde içim burkulmuyor değil altta da görüldüğü üzere çok zamanım var :(

senın biiiiiiiir yıl:( benımki??? 3 dersten kaldım bütte yok. sanırım okul bı donem uzuycak zaten bıtmesıne bı yıl vardı eder 1 bucuk:( o zamannada kım kımden vazgecer acaba dunya hali? urpertıyor

İnşallah tez zamanda olur istedikleriniz.Benimde içim burkulmuyor değil altta da görüldüğü üzere çok zamanım var :(

3 dersten kaldım bütte yok. sanırım okul bı donem uzuycak zaten bıtmesıne bı yıl vardı eder 1 bucuk:( o zamannada kım kımden vazgecer acaba dunya hali? urpertıyor
konu sahıbıne mutluluklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16:

senın biiiiiiiir yıl:( benımki??? 3 dersten kaldım bütte yok. sanırım okul bı donem uzuycak zaten bıtmesıne bı yıl vardı eder 1 bucuk:( o zamannada kım kımden vazgecer acaba dunya hali? urpertıyor

1 yıl 5 ay zaten 1.5 sene sen bizim 2015 sözlenecekler topiğine gelsene canım :)

ayy nicin 14 subat yapmadin? Manali bir gun olurdu :) hemde haftasonuna geliyor galiba

Back