Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbisenin fotosunu at bakalım4 Gün sonra nişanım var ve kırmızı elbise aldım bu renk olur mu kızlar fikir veren kimse yok bana yardımcı olur musunuz lütfen![]()
Elbisenin fotosunu at bakalım
Elbise nasıl? Fotoğrafı varsa atar mısınız ona göre yorum yapalım
Yaa teşekkür ederimNiye olmasın . Ben istedim oldu dersiniz. Bunun bir kuralı mı var kim koydu?? Kendinizi kırmızıda iyi hissetmeniz önemli ki güzel hissedip almışsınız. Hayırlı olsun![]()
Bu şekilde elbiseElbise nasıl? Fotoğrafı varsa atar mısınız ona göre yorum yapalım
İnşaallah teşekkür ederim bir sürü cevap gelmiş iyi ki varsınız kızlarKeyifle giyin :) siz ne isterseniz, ne begenirseniz o renk olur. Kirmizi da harika bir renk.
Teşekkür ederim rengine takılmıştım ama bu yorumlar iyi geldi gerçektençok şıkmış hayırlı olsun şimdiden bence giyilebilir illa açık renkler tercih edilecek diye bir kaide yok
İnşaallah teşekkür ederim evde olacak ama kalabalık olacak gösterisi seviyor 2 tarafta o yüzden biraz daha hareketli olsun istedim. Pelerine çok takılmadım açıkçası sürekli hareket halinde olmayacağım için rahatsız etmez diye düşündüm. Renk konusuna takıldım herkes açık renkler tercih etmiş o yüzdenNişan bir mekanda mı olacak? Ev ortamında o pelerin gibi olan kısmı biraz abartılı durur ama mekanda yapılacaksa güzel bence. Özellikle rengini sormuşsunuz bence renk olarak çok güzel. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun![]()
Bunun rengi yok bence ya ben lacivert giymiştim mesela gayette şık olmuştu siz nasıl beğeniyorsanız öyle giyin
nisanda beyaz abiye bir bana mi sacma geliyor? cogu kisinin söz- nişan fotosu nikah fotosu gibi. ben de onlari beğenmiyorum.Yaa teşekkür ederimkendimi kötü hissediyordum kimse de yardımcı olmayınca herkes bir de beyaz krem giymiş ne yapsam bilemedim buraya geldim
![]()