Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederım cnm
kaç kişilik bu salon baya büyük görünüyo
bi de yeri nerde
Çiğdemcim çok güzelmiş. Bursada değilmi? neresinde ve fiyatı hakkında bilgi verirmisin canım
çok hoş çok beğendim. hem gösterişli duruyo hemde sıcacık
evet tatlım bursada. mudanya yolunda sevil giyim ve köfteci yusuf var belki biliyosundur onun tam arkasında. fıyatı aralık ayında 2 bin tl cnm
Bursayı bilmiyorum canım, oraya gelin gideceğim. Sevdiceğim orada yaşıyor.Şimdiden yer bakmamız lazım. Burası çok hoşuma gitti. Sözlüme söyleyim burayada baksınlar. Fiyatıda çok uygunmuş.Çok teşekkürler canım
dugun ıcın mı bakıyosunuz cnm. salonun ısmınıde vereyımde bakmak kolay olsun yıldırım dugun sarayı bundan baska bı salonu daha var ıstersen ınt sıtesıne gırıp bakabılırsın. sen nerden gelın gelıceksın bursaya ve dugun ne zmn
Evet düğün için tatlım. Nışanımız Haziranda olacak. Düğünü Ramazan Bayramından sonra düşünüyoruz. Ama heryer doludur diyoruz, bilmem nasıl olacak.:26: Ben Ankara'dan geleceğim. Bu arada verdiğin bilgiler içinde çok teşekkürler
bısı deıl tatlım bayramdan sonrası ıcın yer bulmakta zorluk cekebılırsınız gercekten bıde hafta sonu dusunuyosan elınızı cabuk tutun derım ben.. hersey gonlunce olsun :))
Salon güzelmiş gerçekten internet sitelerinden de baktım güzel bi yer:) hayırlı olsun cnm benimde nişanlım Bursa'da oturuyor.Bende Bursa'ya gelin gideceğpim kısmetse
tesekkur ederım cnm. senın ne zmn dugunun bursanın neresıne gelın gelıceksın...