ağustosun 22sinde nişanım var kızlar onun için saç rengimi değişitirmek istiyorum daha önce hiç boyatmadım Sarı tonlarında olması için ne kadar zaman önceden ve Sarının hangi tonuna boyatsam sizce bana yakışır altta saçrengimde var lütfen yardım edin bana
ayy çok güzelmiş saçların da rengi de.böyle küllü ve doğal renklere ulaşmak için biçok kadın uğraşıp duruyor.ama yine de doğal durmuyor.biliyorum değişiklik istiyorsun ama nişan öncesi böyle bişey yapmamanı tavsiye ediyorum.sarı kullanan arkadaşlar yazarlar zaten burda görüşlerini.ben sarı kullanmadım hiç ama küllü sarılar hoş duruyor cildi pembe beyaz olanlarda.
bir de şöyle bişey var.ilk defa boyıcaksın ya saçlarını istediğin tonu ilk boyamada tutturamazsın.bikaç defa aynı renkle boyanması lazım.nişana az zaman kalmışsa bu kadar riski göze almak ne kadar mantıklı bilemiyorum.neden balyaj yaptırmayı düşünmüyorsun? kendi saç renginden bikaç ton açık bi sarıyla balyaj attırırsın güneşte açılmış gibi durur saçlarının uçları.
sözlüm sarı yaptıralım dedigi için sarıya geçmeyi düşünüyorumda daha nasıl bir sarı olacagı kesin değil balyaj yaptırsam yine deişik bişeler olur sanırım kafam çok karışık nişan ağustosun 22sinde canım o zamana kadar sanırım bi kaç kez boyatma işini yaptıramam zaman geçmesi lazım diye biliyorum mafoldumben :1no2:
ne desem yalan olur çünkü ben en açık ,açık kumrala boyadım saçımı.ama bal köpüğü gibi duruyor ilk resim.sen kuaförde yaptırıcaksın zaten balyaj yaptırırsan.kuaföre giderken beğendiğin resmin çıktısını alıp gidersen kuaför de ne yapıcağını anlayarak yapar.işini şansa bırakmamış olursun sen de.
canım kendin bileceğin bişey tabi ama kendi saç rengin çok hoş zaten sarı çok iddalı bir renk ve bi çok kişiye yakışmıyo bence riskli bi durum öyle özel bir günde sorun yaşamazsın inşallh zaten ilk boyamada istediğin renk tutmaz büyük ihtimal çünkü hep öyle oluyo sonra değiştirmeye kalkacaksın bi sürü iş güzelim saçını bozma bnce bu benim fikrim tabi yanlış anlama .
cnm zxen szen ol sarı yapma saçlarını maffetme...bence özel günlerde düğün nişan gibi zamanlarda insanın dogal saç rengi olmalııı..benim normalde kızıldııı düğünümdeee kendi saç rengim kahveye boyadımmmm..hiç ellemeee nişanından sonra istedişgin saç rengine boya riske atma kendini..bi boyanın tam oturması içinnnnn 2 hafta öncesinden boya cnm..
Sanırım sarıdan vaz geçmem gerekecek geç kalmak bi yana sacıma istedigim renk olmazsa sizinde dediginiz gibi pişman olabilirim çok tşkler fikirleriniz için arkadaşlar