Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nısanım ıcın alacagım model Sızce nasıl ????

ben çok beğendim pembe favori rengimdir... yakışmış ta ayrıca.. allah mutlu mesut etsin =)

ben çok beğendim pembe favori rengimdir... yakışmış ta ayrıca.. allah mutlu mesut etsin =)

sgl canım ama bu benım daha begendıgım ılk model yanı hıc cıkıp dolasmadım acaba psıman olurmuyum yaff bıde elbısenın ıcındekı ben degılım ama fızık olarak aynıyız:) ben sıyah saclıyım ve esmerım:)

Aslında cok fazla gezmemen daha iyi.
İnsanın kafası karısır, karar vermesi zor olur.
Ayrıca ben bu tip modelleri nisanda tercih etmesem de senin nisanlıgını cok begendim.
Cok farklı bir havası var cok hafif görünüyor.
Karmasık degil göz yormuyor cok cok cok begendim.
Size de cok yakısmıs bence dogru tercih.

bence çok güzell ben pek sevmem böyle kabarık nişanlıkları ama bu çok hoşuma gitti tam kıvamındaa =)

süpermiş.... Bu model aslında gelinlik modeli ama pembedede süper nişanlık olur. Ama sen bi kaç model daha bak onlarıda ekle hep beraber karar verelim canım

süpermiş.... Bu model aslında gelinlik modeli ama pembedede süper nişanlık olur. Ama sen bi kaç model daha bak onlarıda ekle hep beraber karar verelim canım

bende senın gıbı dusunuorum cnm aslında bı kac tane daha alternatıf olabılır mı dıe ? Cunku daha farklı bıseyle karsılasınca pısman olmak ıstemıyorum :) ama hıc de denk gelmedım daha bu tur bıseye

canımm çok güzelll nerden aldın bunu yaaa çok beğendim vallahi ben kabarık düşünmüodum ama bu çok güzel.. benimde 5 ay kaldı nişanıma ...

yapamıyorumS:S: ama şimdi çıkmam lazım yarın eklerim olmadı altıda kaparık alttan dantelli bişi geli yanlara drapeli falan arkadında da kuyrugu var ben çok begenerek aldım yarın tam koyrım hoşçakalın

canım bence aldıgı yerın adını solesende bende gıdıp ıyıce bı baksamm olurmu

Canım süper resimdeki senmisin bilmiyorum ama çok yakışmış, sarışınsında galibaa bencee kararsız kalmaa, ben çok beğendimm:79:

pendikte yonca moda evi aynı sokakta 2 tane yeri var zaten oranın en eskilerinden çok güzel seyler çıkartıyorlar kesin ordan alır çıkarsın ve mercan renklerinede bak derim ben zaten orda bulamasan bile pendikte o kadar çok yer varki her yerde nişanlıklar ve gelinlikler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…