• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişani olanlar burayaa gelin..yardima ihtiyacim var....

ant0706

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
19
0
1
Antalya
Kizlar nisanim var ve nişanda bisey dağıtmak istiyorum değişik orjinal bisey olsun istiyorum. Ve evde aile arasinda olucak ne giymeliyim sizce uzun abiye mi yoksa kisa bi elbise mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende dun annemle konusuyodum canim. Evdeki nisana abartili giyme dedi. Oyle pullu tasli tullu uzun seyler abarti olurmus. Kisa giyebilirsin guzel olur sade bi elbise, ama uzun istiyosanda sade ve şık duz bi elbise olmali dedi.

Ne dagitcagina gelince o konuda bende zordayim.

Seninki evde nasil olcak? Cekirdek aileler arasimi yoksa akrabalar fln cok gelcekmi? Hediye isi dusunduruyoda. Gelicekler anne baba teyze dayi karsi tarafta oyle. Onlarami vericez hediye? Komikmi olur sacmami olur emin olamiyorum bi turlu 😔

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhaba benim de yaklasik 20 gun sonra nisanim olacak. Evde olacak akrabalar arasinda. Ben elbisemi balik gupur uzun bir elbise tercih ettim. Sade tasi tusu yok. Dum duz bir elbise giymek istemedim evde olacak diye en mutlu gunlerimizden birinde icimize sinmeyen bir elbise giyecek degiliz oyle degil mi? Hediye konusunda da 50 adet lavanta kesesi yaptirdim cok guzel oldu. Bayanlara vermeyi dusunuyorum.

Son düzenleme:
Canim benim 6 ay önce nisanim oldu ama ben salonda buyuk bi nisan yaptim. Evde sade fakat uzun bir elbise giyebilirsin. Dagitilacak bir şey olarak da kokulu sabunlar mumlar olabilir ufak havlu olabilir.

mrb benmde nişanım olacak .Ben hediyeliklerimi kendim hazırladım. 50 CC.LİK MANTAR TIPALI şişelerden satın alıp uzierne sevgilimle adımın yzılı oldugu etiket bastrdım.
Tülle filan süsledim..ben pembe olarak düşündüm bundan ötürü içine gülsuyu alıp koycamç konsepti bozmamak adına :)

dışarda yaptırsam iki katı fiyat cıkcaktı. hem de el becerim ve vaktim varken uğraşayım dedim :8:

Back