• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanı Kapı önü Sokakta yapsam nasıl olur?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

SFI

Lilyum
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
121
0
96
Tekirdağ
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Güz gibi nişan düşünüyoruz ve büyük nişan olsun istiyoruz.
Aile ve komşular kapının önünde yap dio,ama ben kararsızım ...
Yani salonda olabilir aslında ama Burada sezonunda düğün salonun fiyatları 2000 den başlıyo...
Nişanımda tuvalet giyeceğim... Sizce evimin kapısının önünde (sokKTA) Davullu zurnalı bi nişan yapsam nasıl olur???

Sokağın sonunda oturuyoruz ve apartmanın karşısıda bize ait. Sokak düğünü için müsait. Bir de Tekirdağda ki düğünler gerçekten eğlenceli olur... Kapı gıcırtısına bütün millet oynar...

Bizde nişanda yemek verilmez. (( nişanı kız tarafı yapıo ya :)) ondan...

Son düzenleme:
kapı önü dediğin sokakta mı yoksa bahçeli bir yer mi kapı önü?

canım kucuk bır yerse tabı yaparsın ne olcak
buyuk sehırlerde ızın vermezler gurultu nedenıyle de kucukse olur

Eğerki Tekirdagda yaşıyorsan olurr canım hemde süper olur bir Tekirdaglı olarak kapı önünde yapılan o davullu zurnalı nişanlara kına gecelerine bayılıyorum keşke öyle bi fırsatım olsaydı da bende yapabilseydim hem oralarda hep kapı önünde yapıldığı için abeste kaçmaz

bende kapı önünde derken bahçe içindeyse vede yemek şirketi gibi bişeyle anlaşıp masa sandalyedir ikramdır düzenidri bunları tam ayarlarsanız gayet gzl olabilir..

YAni bizim buralarda tabiki sokak düğünü normal yani.... Bense boşuna salon parası vermek istemiyorum. Ona vereceğim parayla eksik eşyalarımı alırım ne de olsa birsürü masraf olacak daha...

süper olur yer müsaitse neden olmasın daha eğlenceli curcunalı geçiyo
ben bayılırım

Back