- Konu Sahibi izmirlim85
-
saolasın canım benimm. benm yaş 27sen erkencisin. valla bende teklif almadım daha beyefendiden. çok güzel farklı olmalıki değerli olsun dedi en son ağzıma bi parmak bal sürdü bekliyorum bizim tanışmadaki ikramımız şu şekilde oldu : yaprak sarması, su böreği,baklava ve şeker pare,fırında sebzeli köfte,çorba,pilav, bi kaç meze, çay için 4 çeşit kuru pasta. 12 saatlik yoldan geldiler bizimkiler. mola vererek geldikleri için yemişler zaten. o yüzden pek yenmedi yemekler. onlar gelmeden 2 saat önce kuaföre gittim saçlarımı makyajımı yaptırdım :) böyle işte.. ağustos sonuna kadar vaktin var canım, eğer mesafe yakın ise hepsi yetişir emin ol
mesafe yakın iki saat ama annem bile telaşlı yemekli gelirler diye düşünüyoruz. 4 senelik bir beraberliğin ardından geç bile kaldık:) nişanın evde mi olacak
Benim de nişanım bayramın ikinci günü 29 temmuzda inşallah27 haziranda sözümüz oldu
Çok bekledik sonunda vakit geldiyer tutuldu başka hiçbirşey hazır değil
benim 2 ağustosta sözüm olcak inşallah en fazla bir hafta ertelenebilir :)
salı günü aileler tanışıyor :)
tepsim
hediyeliklerim
sepetim
menüm
tüm detaylarım hazır
tektaşımı evlenme teklifinde takmıştım zaten
geriye yüzüklerimiz kıyafetimiz ve söz mendilimiz kalıyor
Eki Görüntüle 1176492 tepsim bu canım
yüzük yükseltilerim ya aynalı olcak yada özel minik yastık yaptırcam üstünde isilerimizin yazılı oldugu
çok güzellsade ve şık..yükseltiler daha hoş durur sanki bu tepsi üzerinde.... teşekkür ederimmm resim için
aa evet lütfenn özellikle tepsiyi merakla bekleyeceğim.. bende şimdilerde tepsi derdine düştüm.. annem örgü bebeklerden gelin damat yapıyo bakalım nasıl olacak. sonuçta hem sözde hemde nişanda kullanılacak tepsi. model farklılığı olsun istiyorum
Kizlar dun alyans bakalim dedik kizilaydan bir tane bile icime sinmedi hem de kizilaydaki kuyumcular cok kabalar, hic cikarmak bile istemiyolar modelleri potansiyel hirsiz gozuyle mi bakiyolardir nedir... Bir sonraki duragimiz ulus olacak, orda daha cok cesit ve daha iyi bir muamele varmis. Sizler alyans nerden aldiniz kizlar. Buzdolabi susu, kurabiye, elbisem, nisan kiyafetim hepsini bir cirpida begendim ama alyans oyle olmadi(
Kizlar bu da buzdolabi susum ve kurabiyem... Buzdolabi susu biraz pahali oldugu icin 25 adet yaptiriyorum sadece cok yakinlarima vericem. Kurabiye de 100 adet yaptiricam.
Eki Görüntüle 1179235 Eki Görüntüle 1179236
Eki Görüntüle 1179233 Eki Görüntüle 1179234
Kizlar sizlere fikir olsun, nisan tepsim ve makasim bu sekilde olacak. Sadece tepsi ustundeki kiz erkek figurunu istemedim biraz cocuksu duruyor diye. Bi de cicek renklerini kiyafetime uygun sectim. Tarih ve bize ozel bi soz yazilcak bi de. Bayramdan once elimde olacak buyuk ihtimal bitmis halini de paylasirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?