- 12 Mayıs 2014
- 79
- 4
- 13
- Konu Sahibi izmirlim85
-
bizim o kadar yok 4 bilemedin 4.30 saat var aramızda inşallah canım Allahm o günleri bir an önce getirir bizde kavuşuruz sevdiklerimize bende öyle tek başıma alyans bakıyorum ediyorum zor oluyor özlemleri hasretleri çoook başka benzemiyor hiç bişeye başka bir duygu elbet evlenip gidince de ailelerimizi özleyeceğiz ama bu özlem sevdiğime duyduğum özlem daha bir başka rbbimden tek dileğim bir an önce sevdiğim hayırlısıyla bir iş bulsun yuvamız kurulsun rabbim den tek dileğim bu tüm seven isteyenlere yaşatsın bu duyguyu rabbim ama zor ayrı kalmak zorunda olmak çooook zor..
artık 4-5 saate bişi demiyeceksin. çok mesafe yok hafta sonu gelse rahat rahat gezersiniz. bizim öyle olamıyo malesef gidiş geliş 1 günü götürüyo birde yol yorgunluğu oluyo.. İnşallah duaların kabul olur canım hayırlısı ile kısa zamanda kavuşursunuztabi bizdee
amin canım insanın kendine ettiği duadan çok başkasına ettiği duası daha çabuk kabul olurmuş dualarımız birbirimize de olsun inş en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle kavuşuruz sevdiklerimize cnmm Allahtan umudumuzu hiç kesmedik kesmiyoruz rabbim rızkımızı verecektir de inş en kısa zamanda verir kavuşurum bende sevdiğime sende kavuşursun inşallah sevdiğine rabbim buyuk dualarım sizinle...
Ayy ne güzel, darısı başıma
Benim 151 günüm var daha
hayırlı olsunnnnnseninde uzaktamı sevdiceğin
Farklı şehirlerdeydik ama benim için evini, işini bırakıp geldi
İstanbul'da sıfırdan bir hayata başladıŞimdi çok daha yakınız
ayy ne kadar güzellben istesem yapmaz valla bırakmaz memleketini :)))
o zaman nişandan sonra buraya gelip nasıl geçtiğini anlatıyoruzinşallaahhhh alnımızın akı ile atlatırız o günüü
evliliğe atılan o ilk adım:132:
benim nişanım Ağustos 2 inşallahhson 38 ...
bizde işler karıştı :)
ama benimde büyük olasılıkla söz nişan 2 ağustos
inşallah halledilebilecek bişeydir canım :)
Benim nisanim da 9 Agustosta. Ama daha ne elbise var ne pasta :) Sadece bi kac ay onceden alyanslarimizi almistik biz. Simdi isteme ve nisan olacak. Sozu aramizda bi tek tas ile halletmistik ama sanirim nisan biraz heyecanli olacak.
Ozellikle elbise secimi beni zorlayacak sanirim.
Pastanin yaninda ben bir de hatira olmasi icin kucuk sekerler hazirlamak istiyorum. Nikah sekeri gibi ama az sayida minik kavanozlarda renkli sekerler. Kavanoz kapagina da arkadasimin tasarladigi etiketi bastirip yapistiricam. Nisan cikolatasi olarak da yakin arkadaslarima onu dagitmayi dusunuyorum.
Heyecan dorukta :)
ben geldiimm.. beni de aranıza alır mısınız:) bu heyecanı, aynı durumda olanlarla paylaşmak çok güzel olsa gerek..
şaka gibi ama 1 hafta kaldıııııııheyecan tavan
Benimde 9 agustosta daha yeni hazırlıklara başladım..:2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?