Nişan Nişanı için gün sayan güzel bayanlarrrrr :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

artık 4-5 saate bişi demiyeceksin. çok mesafe yok hafta sonu gelse rahat rahat gezersiniz. bizim öyle olamıyo malesef gidiş geliş 1 günü götürüyo birde yol yorgunluğu oluyo.. İnşallah duaların kabul olur canım hayırlısı ile kısa zamanda kavuşursunuz tabi bizdee

amin canım insanın kendine ettiği duadan çok başkasına ettiği duası daha çabuk kabul olurmuş dualarımız birbirimize de olsun inş en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle kavuşuruz sevdiklerimize cnmm Allahtan umudumuzu hiç kesmedik kesmiyoruz rabbim rızkımızı verecektir de inş en kısa zamanda verir kavuşurum bende sevdiğime sende kavuşursun inşallah sevdiğine rabbim buyuk dualarım sizinle...

Allah razı olsun canım benim :)

ben o aşamayı atlattım çok şükür sıkıntısız geçti ailelerimiz anlaştı kaynaştılar senin içinde güzel bi gün olur inşallah.. hem heyecanın hemde mutluluğun dorukta olduğu bi gün oluyo

ben geldiimm.. beni de aranıza alır mısınız:) bu heyecanı, aynı durumda olanlarla paylaşmak çok güzel olsa gerek..

Benimde 9 agustosta daha yeni hazırlıklara başladım..:2::2::2:

Benimde 9 agustosta daha yeni hazırlıklara başladım..:2::2::2:

ben henüz hiç bi hazırlık yapmadım :26: sadece salon tutuldu. ne kıyafetim var ortada ne alyansım acele etmiyorum ama yetişir inşallah. gerçi kuaför fotoğrafçı falan hazır. davetiyem kaldı geriye. geri kalanlar içinse müstakbel nişanlımı bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…