• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanı farklı şekillerde gelenler bi bakabilir mi

Jessiewinston

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
109
82
48
29
Merhaba herkese. Çok merak ettiğim bir şey var ben 38 haftalık hamileyim bebekte 1 hafta falan önden gidiyor kilosu. İlk gebeliğimde kanlı sıvı olarak gelmişti nişanım. Bugün aynı yumurta akı gibi bi akıntı geldi sümüksü kıvamda. İnternette nişanın farklı şekillerde olabileceği yazıyordu. Benim gibi gelen ve ardından doğum yapan var mı nişanı bu şekilde yumurta akı gibi olan. İkinci gebeliğim ama biraz heycanlıyım ilki oğlandı bu kız sanırım ondan. Hemen doğsun istiyorum doğum belirtisi olabilir mi şimdiden teşekkür ederim❤️

Merhaba herkese. Çok merak ettiğim bir şey var ben 38 haftalık hamileyim bebekte 1 hafta falan önden gidiyor kilosu. İlk gebeliğimde kanlı sıvı olarak gelmişti nişanım. Bugün aynı yumurta akı gibi bi akıntı geldi sümüksü kıvamda. İnternette nişanın farklı şekillerde olabileceği yazıyordu. Benim gibi gelen ve ardından doğum yapan var mı nişanı bu şekilde yumurta akı gibi olan. İkinci gebeliğim ama biraz heycanlıyım ilki oğlandı bu kız sanırım ondan. Hemen doğsun istiyorum doğum belirtisi olabilir mi şimdiden teşekkür ederim❤️
Kimse cevap vermemiş ya bazen kk üyelerine hayret ediyorum bu konuyu araştırıyordum dün gece benim de sizin tarif ettiğiniz gibi yumurta akı kıvamında akıntım oldu sonra pembe lekelenmem doktora gittiğimde 2 cm açılmam olmuş. Siz nişandan sonra ne zamn doğurdunuz

Canım daha yeni doğum yaptım bir haftaya falan doguruyosub öyle olunca benim öyle oldu beyaz normal akıntıdan daha yoğun ve suluydu biraz fazlaca geldi sonra aşama aşama nişan sancı geldi ve dogurdym

Back