Nişan Nişanı evde yapanlar yardım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Konu 2008 de açılmış, olsun bende yazayım istedim :)

ben yaklaşık 10 gündür nişanlıyım. Nişanım evde oldu. Sade ve çok güzel bir törendi.
İşe giderken giyindiğim sade güzel elbiselerden birini giyindim, saçımı düzleştirdim, makyajımı yaptım güzel oldu :)
neyse misafirler geldi... ikram olarak su böreği, baklava, yaprak sarma ve çay ikram ettik...
kız isteme faslına geçildi :) biraz zorda olsa bizimkiler vermiş, ben yoktum salonda :)
sonra kahve faslına geçildi :) kahveler içildikten sonra nişanımız takıldı...
damat tarafı nişan bohçası hazırlamış. açıldı, içinden terlik, çorap, iç çamaşırı, yemeni, havlu vs. vs çıktı.. sonra
fotoğraf çekim faslına geçildi... hem erkek tarafı, hem bizim taraf bol bol fotoğraf çekti. :)
sonra harika bir nişan pastamız vardı, nişanlımla birlikte onu kestik.. :) bıçak kesmiyor falan yapıldı..
neyse pastamızı kesip birbirimize yedirdikten sonra meyve suyu, cola, fanta, gazoz .. kim neyle isterse arzuya göre evdeki konuklara pasta servisi yaptım. toplamda 2 saatlik bir olaydı ama inanın cılkım çıktı :)

annem ve kız kardeşim hiç bir şeye yardım etmedi, görümcem 2-3 bardak çay servisine yardım etti. koşturmaktan mahfoldum. bizimkiler misafir gibi oturdu anca servis beklediler resillik resmen kızlar misafirler gelmeden kim yardım edecekse söyleyin yardım etsin, oturup servis beklerlerse , benim gibi ne tarafa koçacağınızı şaşırırsınız :) nişan bohçası açılırken siz mutfakta servis hazırlarsınız

hayırlı olsun cnm ilk başda olsun oluyo böle zamnlarda bazen bosver insana dokunuyor ama yapacak bırsey olmuyor maalesef sen guzll zamanları hatrla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…