nişanı bu sefer atıyorum..

neselicadi1616

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
80
27
18
31
ailesinde hiç gelenek görenek olmayan ama iyi insanlar olan biriyle ilişkim başladı, buraya daha öncede nişan atma kararımla gelmiştim ama malesef yine geri döndüm, ve yine aynı yerden kırıldık sudan sebep bi kavga yüzünden büyüdü büyüdü ve çıkılmaz noktaya geldi ve yine hakaret tehtit küfür ve bu sefer evimin önünde rezillik çıkardı herkese rezil oldum, öfkesi dinmeyen biri hıncını almadan asla bırakmaz şiddet eğilimli ama hala nişan atmış değilim konuşmuyoruz duruyor öylece hala olayın şokundayım bunları nasıl yapabildi diye.. aramızda kavga oldu iki tarafta edilmemesi gereken hakaretleri etti sonrası büyük bir kaos tehtitler hakaretler akşama kadar sürekli aradı tehtit küfür hakaret akşam oluncada eve geldi ailemede rezil oldum yanlarında kavga ettik hıncını hiçbir şekilde alamadı üstüme bile yürüdü, ben artık napcağımı şaşırdım

Nişanı atıyorum atıyoruum aaaattttıımmmm.
Ee at artık tat dökmez bunca şeyden sonra mutlulukta olmaz.

Çok şanslısınız evliliğe bulaşmadan gerçek yüzünü görmüşsünüz.
Hemen kurtulun ve sadaka dağıtın.
Öfke kontrolü yok, kendini sankileştiremeyip kafasında kuruyor iyice büyütüyor öfkesini...

biliyormusunuz hata bende diye düşündürüldüm hep hani alttan almıyormuşum üste çıkıyormuşum cazgırmışım hani hep bunlar sebep oluyormuş öfkesine öyle diyor sürekli buna inanmış gibiyim sonunda

ben konuyu tam anlayamadım. kavga ettiğinizi ve hakaretler edildiğini yazmışsınız, tam olarak nasıl bir fikir bekliyorsunuz?

Bunca şeyden sonra nasıl aklın karışık olabilir,ailene karşı cümle aleme karşı seni rezil etmiş nasıl hala aklın karışık at yüzüğü irtibati kes.

İnşallah konu sahibi olayın şokunu atlatıp bu geçen süreçte nişanı atmıştır artık.
Yoksa evlenirse zor günler onu bekliyor.
merhaba.. evet tamamen bitti nişan atıldı.. şimdi kendimi toparlama sürecindeyim yaşananların etkisii kolay geçmiyor , bana yapılanları unutmak çok zorluyor ama inşallah bu günleride atlatırım değerli fikirlerinize ihtiyacım var

Sizin adınıza çok sevindim gerçekten..
Hiç üzülmeyin, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. O da kimsenin başın yakmasın.

Hadi geçmiş olsun. Nişanlılık dönemi zaten sorun varsa ortaya çıksın evlilik sonrası daha büyük üzüntüler olmasın diye var. Geçmişe çok takılmadan hemen toparlanır geleceğinize odaklanabilirsiniz umarım.

Kız halamı bu ne azim sendeki de söyleme uygula uygula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…