- Konu Sahibi Lady Isabella
-
Bizleri haberdar et olur mu.Dualrım ilk seninle olacak.Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin canım
Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tutar iyi haberlerinizi alırızSelam arkadaslar insallah en kisa zamanda hepimiz guzel sevindirici haberleri aliriz. Benim transferim bu sabah oldu. Iki taze 3 gunluk embriyo konuldu. Heyecanla bekliyorum insallah tutar.2.tuo bebek denemem.hepimizinkisi tutar insallah
Cok tesekkurler canim.Insallah tutar bu yolda emek harcayan herkesin bebegi tutunsun insallahHayırlı uğurlu olsun canım benim.İnşallah tutar.Bizleride bilgilendir hem sonucun çıkınca hemde sonucu alana kadar belirtilerin hakkında olur mu.
Amin insallah. Hepiminkisi tutar canim cok zor bir surec Allah bu yolda emek harcayan herkesin emeginj bosa cikartmasin insallah bizde dahilAllahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tutar iyi haberlerinizi alırız
Ben hiç birşey kullanmadığım halde halen olamadım bence lucrinle alakası yok genel olarak çoğu kişide 2. Regli gecikiyor 22 Mart regli tarihim ama halen olamadımMerhaba benimde nisan ayında insallah transferim olacak ama mens olamadm bir türlü 21.gün lucrin 3.75 depot yapmistim bunu kullanan oldu mi aranızda adet gününü geciktiriyormus ama tek doz bunu yapar mı sizce yapmadigim kalmadi kekik çayı masaj ama olmuyor normalde hic gecikmezdibana fikir verebilcek var mı
Bu benim 5.denemem ilk defa böyle birsey yasiyorum belki de strestendir galiba hayırlısı oluruz heralde illa ki tek sıkıntım is yerim rapor almistim bu surede tedaviye baslanir diye dusunuyordum bi 10 daha alirim sonuc belli olir demistim ama rapor bitiyor elde bisey yok rapor hakkimda bitmek üzere son 10 günBen hiç birşey kullanmadığım halde halen olamadım bence lucrinle alakası yok genel olarak çoğu kişide 2. Regli gecikiyor 22 Mart regli tarihim ama halen olamadımBenimde 1 gün bile oynamaz normalde regli günüm
1 2 gün bekle olmazsan doktoruna git söktürücü yazsın canm hepsinde 2 adet beklemişmiydinBu benim 5.denemem ilk defa böyle birsey yasiyorum belki de strestendir galiba hayırlısı oluruz heralde illa ki tek sıkıntım is yerim rapor almistim bu surede tedaviye baslanir diye dusunuyordum bi 10 daha alirim sonuc belli olir demistim ama rapor bitiyor elde bisey yok rapor hakkimda bitmek üzere son 10 gün
2.adette transfer oldum hep1 2 gün bekle olmazsan doktoruna git söktürücü yazsın canm hepsinde 2 adet beklemişmiydin
İlk defa mı geçiyor benim ilk denemem2.adette transfer oldum hep
Kaçıncı gün oldunuzMerhabalar, benimde 2 aylık rahim dinlendirme sonrası bugün adetimin ikinci günüydü ve transfer hazırlığına başladık. 10 Nisana kadar günde 4 tane estrogen ve 1 coraspin kullanacağım. 10 nisanda kontrolüm yapılacak ve herşey yolundaysa inşallah 15 nisan gibi de 5.gün tek embriyo transferi olacağım. Bu arada 10 nisandan sonra ilaçlarıma monodoks, prednol ve progestan da eklenecek. Inşallah bol bol pozitif sonuçlar aliriz bu ay
Evet ilk defaİlk defa mı geçiyor benim ilk denemem
Henuz transfer olmadım ben nisan 15 gibi insallahKaçıncı gün oldunuz
Regliyi diyorum ben 2.yi halen olamadımHenuz transfer olmadım ben nisan 15 gibi insallah
Canım benim günüm geçince doktor tarlusal yazdı ilacı bitirdikten sonra 7. gün adet oldumRegliyi diyorum ben 2.yi halen olamadım
Biz bu gidişle olamayacaz galibaEvet ilk defa
8 gün geçti benim yarında olmazsam bende gidip söktürücüye başlayacamCanım benim günüm geçince doktor tarlusal yazdı ilacı bitirdikten sonra 7. gün adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?