Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Selam arkadaslar insallah en kisa zamanda hepimiz guzel sevindirici haberleri aliriz. Benim transferim bu sabah oldu. Iki taze 3 gunluk embriyo konuldu. Heyecanla bekliyorum insallah tutar.2.tuo bebek denemem.hepimizinkisi tutar insallah
Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tutar iyi haberlerinizi alırız

Hayırlı uğurlu olsun canım benim.İnşallah tutar.Bizleride bilgilendir hem sonucun çıkınca hemde sonucu alana kadar belirtilerin hakkında olur mu.
Cok tesekkurler canim.Insallah tutar bu yolda emek harcayan herkesin bebegi tutunsun insallah 9nisanda kan testim var . Ama belirtilerim olurmu bilmiyorum. Ilk denemem negatifti.

Merhaba benimde nisan ayında insallah transferim olacak ama mens olamadm bir türlü 21.gün lucrin 3.75 depot yapmistim bunu kullanan oldu mi aranızda adet gününü geciktiriyormus ama tek doz bunu yapar mı sizce yapmadigim kalmadi kekik çayı masaj ama olmuyor normalde hic gecikmezdibana fikir verebilcek var mı

Ben hiç birşey kullanmadığım halde halen olamadım bence lucrinle alakası yok genel olarak çoğu kişide 2. Regli gecikiyor 22 Mart regli tarihim ama halen olamadım Benimde 1 gün bile oynamaz normalde regli günüm

Bu benim 5.denemem ilk defa böyle birsey yasiyorum belki de strestendir galiba hayırlısı oluruz heralde illa ki tek sıkıntım is yerim rapor almistim bu surede tedaviye baslanir diye dusunuyordum bi 10 daha alirim sonuc belli olir demistim ama rapor bitiyor elde bisey yok rapor hakkimda bitmek üzere son 10 gün

1 2 gün bekle olmazsan doktoruna git söktürücü yazsın canm hepsinde 2 adet beklemişmiydin

Kızlar ben bugün tekrar kontrole gittim.Kan testlerim gayet güzel çıktı. sanırım 05.04.2021 pazartesi günü transferim yapılacak.Bugün diğer ilaçlara( akşamları 1 adet dekort, günde1 adet coraspin ve günde 1 adet folbiol alıyorum) ek olarak estrofem verdi doktor sabah 2 adet ve akşam 2adet .Perşembe yine kontrolüm var.Yine sizi bilgilendiririm mutlaka.Rabbimin hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Merhabalar, benimde 2 aylık rahim dinlendirme sonrası bugün adetimin ikinci günüydü ve transfer hazırlığına başladık. 10 Nisana kadar günde 4 tane estrogen ve 1 coraspin kullanacağım. 10 nisanda kontrolüm yapılacak ve herşey yolundaysa inşallah 15 nisan gibi de 5.gün tek embriyo transferi olacağım. Bu arada 10 nisandan sonra ilaçlarıma monodoks, prednol ve progestan da eklenecek. Inşallah bol bol pozitif sonuçlar aliriz bu ay

Kaçıncı gün oldunuz

Merhabalar, 4 yaşında oğlum var ilk deneme tüp bebek tek embriyo ile tuttu çok şükür 22 Mart adetim ile 5 yıldır bekleyen dondurulmuş embriyolarla transfer olucam.doktorum yaşım 35 üstü olduğu için bu sefer iki embriyo koyabiliriz dedi.iki embriyo transferi olanlar ikisinin ya da tekinin tutma ihtimali nedir yardımcı olabilir misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…