Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

İnş hayırlısı olur 2 tane koydursaydın ikiz olabilird
Benim aşılama ile 7 yaşında 1 kızım var. Kızımda zor bir hamilelik geçirdim sürekli kanamam oluyordu ve erken doğum yaptım o yüzden riske atmak istemedik doktorumda böyle uygun gördü bende ikiz hamileliginden korkuyordum zaten hayırlısı bakalım inşallah gerek kalmaz ama 2 defa tek embriyo olmazsa sonra çift deneyeceğiz

Hadi hayırlısı benimde 3 gün embriyo 1 kaliteymiş adeti bekliyoruz, birde hamilelik serumu varmış duydunuzmu araştıracam ben transfer öncesi veriliomuş
İntralipid serum da deniliyor canım benim doktorum önerdi aldık transfer öncesi. Nasip olursa pozitifi görünce bide kalp atışı duyunca da almamız lazımmış bakalım inşallah faydası olur

Şimdi transfere gidiyorum ben de bakalim bana ne diyecek

Anladım canm hakkında hayırlısı inş tutunur bebişin

İntralipid serum da deniliyor canım benim doktorum önerdi aldık transfer öncesi. Nasip olursa pozitifi görünce bide kalp atışı duyunca da almamız lazımmış bakalım inşallah faydası olur
Ewett öyleymiş inş pozitifi alacaksın bizimlede paylaşırsın inş kardeşim iyi olacak

Arkadaşlar tekrar merhaba dün opu olmuştu 9 yumurta çıkmıştı bugün aradılar ki sadece 2 tane döllenme oldu dediler yarın hemen 3. Gün embriyosu transfer edilecek kalitesini sorduğumda yarın belli olcak dediler 9 yumurtadan bu kadar az kalması beni çok korkuttu napacagimi şaşırdım napmam gerekiyo benim yarın falan dikkat etmem gereken neler var nolur çok çaresizim yardım edin

Benim de dollenen sadece 2 tane yarın transfer yapcaz dedi doktorum cok korkuyorum suan
Dün mü olmustunuz opuyu? Siz ne için basvurmustunuz tüp bebeğe. Benim amh düşüktü. Transfer en kolay işlem diyorlar. Endişe etmeyin. Bunca zaman buraya kadar gelmek için çabaladiniz. Bundna sonrası daha kolay olucaktir bence.

2 yumurtayı riske atmamak için cagiriyorlarmis hemen. Rahminiz bebeğinize yuva olsun inşallah

Ama şansım çok düşük değil mi sizce

o kadar umutluydum ki hepsi yerle bir oldu
Niye düşük olsun. Bak çiçeğim zaten biz bir bazen iki yumurta buyutebiliyoruz kalitesi ile felan. Hatta bazı ay yumurta abile uretemeyebiliyiruz. Şimdi bu 9 zaten ilaçla üretilmiş yumurtalardi. Vücudumuzun alışık olmadığı bir durumdu yani. Bize 1 yumurta yeter. Ben biraz gerçekçi olmak gerekli olduğunu düşünüyorum. Arkadaşımın 38 yumurtası toplandı. 34 u sağlıklı idi 5 güne 18 yumurtası gitti. 7 sene 7 defa tüp bebek yaptı olmadı. Yine başka bir arkadaşımızın bir yukurtasi oldu ve ondna bebeği var. Benim 2 yumurtam toplandı ama 30 da toplansa risk aynı bir yerde. Velev ki tuttu e kalp atışı ee kalp atışı oldu velev ki sağlıksız ilerlemesi. Risk hep var. Bunu kabul etmeliyiz. Stressli olursan vücudun da ona göre hormonları yükselticek ve ölümsüzlüğü kendine çekeceksin. Biraz rahat olalim.

Benim de dollenen sadece 2 tane yarın transfer yapcaz dedi doktorum cok korkuyorum suan
Ben de çok korkuyordum tüp bebek sürecine başlayana kadar vajinal muayenenin ne olduğunu bilmiyordum o denli bir korkuydu. Spekulum takarken ilk anda biraz rahatsızlık oluyor gibi hissediyorsunuz sonrasında ağrı, acı yok embriyo Rahime yerleştirilirkenki ve sonrasındaki durum herşeye bedel. Çok duygulu ve çok özel.. sıkışıklığı unutturacak kadar Güzel sonuçlarımız olsun, emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah

Canim tebrik ederim kat katlansın degerin insalalh

senin test sonucun bana ümit oldu 9.gun 34 çıktı diye üzülüyordum seninki de 9 gun bakıldı 30 larva çıkarmış demek ki

Ya nasıl güzel rahatlattın icimi aslında doğru söylüyorsun tek yumurta yeterli bu işlem için ama 9 dan da Bi anda düşünce bide 5. Günü beklemeyin direk transfer edelim deyince bu kadar umut hayal hepsi çöp olcak sence eğer kaliteli ise 3.gun ve 5. Gün arasında çok fark var mı canım

Yaaa benim canım vajinal muayene de bile çok yanıyor kalmış ki bunda yanmaması imkansız sanırım idrarinizi ne zaman yapabildiniz ben özellikle o olaydan çok korkuyorum

Yaaa benim canım vajinal muayene de bile çok yanıyor kalmış ki bunda yanmaması imkansız sanırım idrarinizi ne zaman yapabildiniz ben özellikle o olaydan çok korkuyorum
Korkmayın ben de hassastım ama bu güzel duygu için değiyor o şekilde odaklanın idrar olayını hiç sormayın ya 8de transferim olacaktı, evden çıkmadan lavaboya gittim yarım saatlik yolda küçük su şişesinin yarısını içtim 6 buçukta hastanedeydim gider gitmez dayanamadım lavaboya gittim, iki bardak su bile içmeden yarım saat olmamıştı tekrar sıkıştım bir daha gittim hiç su içmeden heyecandan durduk yere sıkışıyormuşum dedim suyu kestim hazırlanmak için odaya aldılar ben dayanamıyorum dedim 1 bardak yapın dediler bi de öyle yapmak zorunda kaldım. 15-20 dakika sonra işlem olacağı zaman da çok doluymuş çok sıkışıksınız iyi aslında ama bu kadarı olmayadabilirmiş zorlanıyorsunuz dedi hemşire. Benimki baya olay oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…