Söz Kesimi nisanda tek tas takilir mi?

game_over

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
204
168
323
biz erkek arkadaşımla nisan gibi nişan yapmayı düşünüyoruz. erkek arkadaşım bana çok güzel bir evlenme teklif etti ama tek taş almadı(durumu müsait değildi) zaten ben de ciddi bişey olmadan tek taş alsa da takamam diye düşündüm. ben de sözde nişanda hem tektaş aldırmayı hem beştaş aldırmayı düşünüyorum bide alyans olur mu garip kaçar mı nişan günü hepsi parmağıma takılır mı? yoksa nasıl olurr yardım lütfen

canim bence söz-nisan yapildiginda, alyans ve tek tas aldir, bes tasida dügün alisverisinde aldirirsin dügünde takar hepsini birden aldirirsan cok abartiya kacar birde belki durumlari müsait degildir okadar fazla gelir, hayirli olsun simdiden

öncelikle hayırlısı olsun arkadaşım... iyi güzel sen damat adayına herşeyi aldıracaksın da bakalım onun durumu yine müsait olacak mı:34:... üstelik beş taş dediğiniz yüzük alyans yerine kullanılır zaten...
ayrıca boşverin yüzük tektaş beştaş bahane maksat ağnızın tadı bozulmasın:71:

bence tektas ve alyans olur da bestas ayni gün takilirsa sacma olur onuda ayri bi zamanda aldir dogumgününde ya da özel gününüzde ya da arkadasin dedigi gibi dügünde tektasi ve alyanasi zaten ayni parmagina takarsin bestas alinirsa alindigi zaman onuda diger eline takarsin olur biter ama simdi aldirmanin bi anlami yok diye düsünüyorum (abartili olcagi icin)

biz erkek arkadaşımla nisan gibi nişan yapmayı düşünüyoruz. erkek arkadaşım bana çok güzel bir evlenme teklif etti ama tek taş almadı(durumu müsait değildi) zaten ben de ciddi bişey olmadan tek taş alsa da takamam diye düşündüm. ben de sözde nişanda hem tektaş aldırmayı hem beştaş aldırmayı düşünüyorum bide alyans olur mu garip kaçar mı nişan günü hepsi parmağıma takılır mı? yoksa nasıl olurr yardım lütfen

o zaman almadığı tek taşın acısı fena çıkacak anlaşılan:27:

peki bunlar pırlanta taşlı mı olacak ?

birden o kadar yüklenmek bence saçma olur alyansınla tek taşını aldır 5taşı düğünde takarsın durumu yok demişsin tek taşlar 1000tlden aşağı diil en ucuz alyanslar 400den başlıyo 5 taş fiyatını sen düşün

Back