Arkadaslar kayınvelıdem bana bı bılezık takacak. Kalın ve işciliği olmayan bişey. Zarar etmeyeyım dıye oyle takacakmış ama ben oyle seylerı evde tutmaktan yana degılım. Nişanda takılan bileziği hemen bır kac gun ıcınde bozdursam da parasını bankaya koysam ayıp olur mu? O bilezikle gezecek halım yok ama dugunde vs. gormek ıster mı ayıp olur mu?
Merhaba ,
Öncelikle Allah tamamına erdirsin. Böyle bir harekette bulunursanız evet bence hem ayıp olur hem de müstakbel kayınvalideniz üzülür. Konunun iki farklı yönü var.
Size takılan bileziği taktığınızı görmek isterler, ilerleyen zamanda düğününüzde de takmanız beklenir. Bozdurmanız uygunsuz kaçar.
Bir başka açıdan bakarsak nişandan dönerseniz bu durumda takıyı geri isteyebilirler. Ben bozdurdum , buyrun bu da parası denmez.
Kusura bakmayın her iki koşulda da uygun olmayacağını anlatmak istedim. O yüzden olumsuzu da yazmak durumunda kaldım.
Sağlıcakla kalın.
tabıkı yazmalısınız ama acıkcası mal kaybı degıl en cok can kaybından korkarım ben. sonucta bı evde dugun nısan bısey varsa bu duyulursa en cok yenı evlenen yenı dugun olan evlere gırıyor hırsızlar bunu hepımız cok ıyı bılıyoruz. gıden 1 - 2 bınlıralık bı bılezık olacakken bı manyak cıkar anneme babama bısey yapar dıye korkuyorum. cunku gıttıgım yere goturmeyecegım. banka kasalarının arastırmasını yaptım yıllık 250 lıra depozıtosu da var 250 lıra 500 lıra para ıstıyorlar altın zaten en fazla 2000 lıralık olacaktır. yanı o da sacma geldı ama sızın dedıgınız de mantıklıymıs. ne yapacagımı sasırdım.
Arkadaslar kayınvelıdem bana bı bılezık takacak. Kalın ve işciliği olmayan bişey. Zarar etmeyeyım dıye oyle takacakmış ama ben oyle seylerı evde tutmaktan yana degılım. Nişanda takılan bileziği hemen bır kac gun ıcınde bozdursam da parasını bankaya koysam ayıp olur mu? O bilezikle gezecek halım yok ama dugunde vs. gormek ıster mı ayıp olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?