kimseye hesap vermek zorunda olmadiginizdan,kimler nasil karsilarsa karsilasin bu onlarin sorunu olur..
önemli olan sizin ve nisanlinizin ,durumdan hosnut olmasi
bence de şart değil sizin mutluluğunuz huzurunuz önemli olan.. hem bazı yerlerde nişanda güya takı takıyorlar sonra onları alıp düğünde de aynı şeyleri takıyorlar.. böyle saçma birşey yapacağınıza bence hiç takılması ne takılacaksa düğünde takılsın daha iyi.. iki tarafta anlaştıysa kime ne ki canım..
takı falan hiç öenmli deil cnm mutlu olmanz önemli. mesela ben nişanlanmadan önce en heveslendiğim şey takı setiydi. ama almadılar bana önce taktım kafama sonra dedimki evlenınce eşim alır soncta para ile olan seylere uzulmemek lazm mutluluk satın alınamıo
canım eğer her iki tarfta takmayacaksa sorun yok ama bizim gibi kız tarafı takar erkek tarafı takmazsa rezil olursunuz. benim olduğum gibi. gerçi ben değil onlar oldu konuşmayan kalmadı arkalarında. yanlış anlaşılmasın ailesi taktı akrabaları hiçbir şey takmadı nişanlım sap gibi dikeldi oyle. hala aklıma geldiğinde sinir oluyorum. tamamen kıza gitmesin mantığıyla kendilerinide bizide rezil ettiler