Nişan Nişanda nedime tacı ???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

malist

yine yeniden=)
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
690
0
66
selam kızlar...Yakın bir arkadaşımın ,nişanı için farklı şeyler yapmak istiyoruz,bunun için önerileriniz bekliyorum..ayrıca nişanda nedime tacı ,olur mu( hani aşk-ı memnun da nihal ve arkadaşları takmıştı ya o taçlardan )benim ve nişanı olacak arkadaşımın çok hoşuma gitti ,ondan bir sizlere soralım dedik..önerileriniz bekliyorum

Bizim kültürümüzde nedime yada sağdıç gibi durumlar pek yok.

Bir müşterim için böyle birşey hazırlamıştım bende.
Gelinin ve damadın birer arkadaşı için kollarına takacakları süsler hazırlamıştım.
Şık bir gelin motifi yaptım tüller kumaşlar boncuklar çiçekler vs ile ve gelinin arkadaşı bunu koluna takmıştı.
Aynı şekilde damat içinde hazırladık. Damadın arkadaşı da bunu taktı.
Çok hoş oldular. Fotolarda falan çok hoş çıkmış.

hadi ya ,çok merak ettim şimdi fotolarını biz de bir değişiklik olsun diye böyle bir şey düşünmüştük cnm..müşteriniz derken,sanırım sizde bu işte çalışıyorsunuz(eğer öyleyse başka ne gibi önerilerde bulunabilirsin) hazır işin bi bileni bulmuşken sorayım dedim

Canım fotolar bana olmadıkları için paylaşmam imkansız.
Evet bu işler üzerine dükkanımız var.
Her türlü bebek ve düğün işleri işte.
Nişanda yapılabilecek çok farklı şeyler yok aslında.
Bililen şeyler. Ama önemli olan bilineneleri değişik yapmak.

haklısın canım,şu sözüne bayıldım(Ama önemli olan bilineneleri değişik yapmak) çok doğru aslında..cevapların için sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…