canım anlatsana nasıl teklif etti:69:[/QUOTE .!.:bana evlenme teklifi ettiğinde dha 4 aylık çıkıyoduk ama 1 senelik tanışmışlığımz vardı. çok romantik değil ama benim için anlamlıydı. abisinin evini ayarlamış kendi elleriyle yemekler yapmış pasta almış sofrayı kurmuş. yemek yedik. ben ona bi slayt hazırlamıştım onu koydu tv ye içeri gitti pastayla geldi. ddoğum günümdü bu arada unuttum bu ayrıntıyı
pastayı kestim sarılırken cebinden yüzüğü çıkarttı nasıl terlemiş anlatamamevlenme teklifi etti ben hemen kabul etmedim tabi ama çok duygulandım. hayatında 1 kere evlenme teklifi edicem diye kendine söz vermiş.
şimdi diyorum ki kız kulesinde bana evlenme teklifi et diye avucumu yalattırıyo bana
kızz daha ne olsun, ne güzel bir teklif olmuş işte, kız kulesi fln boşverbana evlenme teklifi ettiğinde dha 4 aylık çıkıyoduk ama 1 senelik tanışmışlığımz vardı. çok romantik değil ama benim için anlamlıydı. abisinin evini ayarlamış kendi elleriyle yemekler yapmış pasta almış sofrayı kurmuş. yemek yedik. ben ona bi slayt hazırlamıştım onu koydu tv ye içeri gitti pastayla geldi. ddoğum günümdü bu arada unuttum bu ayrıntıyı
pastayı kestim sarılırken cebinden yüzüğü çıkarttı nasıl terlemiş anlatamamevlenme teklifi etti ben hemen kabul etmedim tabi ama çok duygulandım. hayatında 1 kere evlenme teklifi edicem diye kendine söz vermiş.
şimdi diyorum ki kız kulesinde bana evlenme teklifi et diye avucumu yalattırıyo bana
kızz daha ne olsun, ne güzel bir teklif olmuş işte, kız kulesi fln boşverhem bir kere olmuş, bir daha olması onu heyecanlı kılmaz.. 1 kez olur bu, daha sonrakilerin hiç bir anlamı olmaz
Bana nişanımda set almışlardı..Fakat durum olmasa hiç de istemezdim..Kuyumcuda yerin dibine girmiştim kayınvalidem ısrar edince.. Aslında ben hiçbirşey istemiyordum..
Yazık yani..Bir yüzük yeterdi bana..Üzülüyordum bu kadar pahalı iken almalarına..
öyle deme canım yaa altı gerçekten kadının yada evlendiğin zaman evinin güvencesi. hem bizde erkeğin taktığı takı şerefidir. ne kdar değer verdiğini gösterir keşke benim kvalidemde beni alıp götürseydi ama nerdeeee....
Sen de haklısın canım..İnsanlar soruyor..Nişanımda evde oldu zaten benim..Çok kişiye haber bile vermedim...Ama benim durumu farklı sanırım..Çünkü akraba ilişkileri iyi değil..Kötü günümde yanımda olmayan iç olmasın dedim..Kayınvaliden seni de götürür canım merak etme.. Ayrıca ne olursa olsun sen kendi mutluluğuna bak..Seni üzecek şeyler olursa mutluluğunu bozmasın bu..
ilk zamanlar çk takıyodum hatta sözlümde onların ilgisizliği yüzünden az daha ayrılıyoduk. ama oda diyoki öyleler napimm oda haklı onunda suçu değil. artık sallamıyorum. sağolsun sözlüm 1 dediğimi 2 etmiyo herşeyi birlikte düşünüp hareket ediyoruz gönlümüze göre hazırlıcaz herşeyi buda güzel tarafı. aile yardım etmediği için maddi olarak biraz sıkıntıya girdik altın fiyatları malum ama çok şükür mutlluluğumuzu hiçbişey bozamadı
Borçsuz evlilik çok zor canım..Nişandan başlıyor herşey...Ama herşeye değer..Umarım mutluluğunuz dâim olur kuzum..
di mi yaa... benimkinin de elleri titriyordu:97:ya benimki zaten geyik artık o samimiyeti bulabildiğim için takılıyorum. o gün onun ellerinin titremesini görmek heyecandan soğuk terler döktüğünü görmek gözlerindeki heyecan ve mutluluğu görmek herşeye değerdi. :78:
içinden öyle gelmişse alsın canım, sonuçta sen zorla aldırmadın yaBana nişanımda set almışlardı..Fakat durum olmasa hiç de istemezdim..Kuyumcuda yerin dibine girmiştim kayınvalidem ısrar edince.. Aslında ben hiçbirşey istemiyordum..
Yazık yani..Bir yüzük yeterdi bana..Üzülüyordum bu kadar pahalı iken almalarına..
Kocaman bir AMİNNNNNN:97:aminnnn hepimiz için inş. bi hevesle bi umutla çıktığımız bu yolda Allah hiçbirimizi pişman etmesin canım
di mi yaa... benimkinin de elleri titriyordu:97:
içinden öyle gelmişse alsın canım, sonuçta sen zorla aldırmadın ya
biz de 7 aylık flndık henüz, ilk sevgililer günümüzdü, sabahtan geceye kadar birlikteydik, çok romantik bir gün yaşadık, en son akşam yemek yedik birlikte ve arabayla deniz kenarında süper manzaralı biyere gittik... Ben denizi çok severim ve çok hasret kaldım uzun zamandır, o yüzden beni oraya getirdiğini düşünmüştümseninki nasıl teklif etti
biz de 7 aylık flndık henüz, ilk sevgililer günümüzdü, sabahtan geceye kadar birlikteydik, çok romantik bir gün yaşadık, en son akşam yemek yedik birlikte ve arabayla deniz kenarında süper manzaralı biyere gittik... Ben denizi çok severim ve çok hasret kaldım uzun zamandır, o yüzden beni oraya getirdiğini düşünmüştümderken yüzüğü çıkardı ve o an aklımı başımdan alıcak şeyler söyledi, inanki cümleleri bölük pörçük hatırlıyorum, bayılmak üzereydim, çok da duygulandım
yüzüğü parmağıma taktı ve sarıldık, o da çok duygulandı..
En net hatırladığım şey, o anda radyoda Yaşar'ın Kör bıçak şarkısı çalıyordu
Çok romantik değil ama benim için çok özel ve anlamlıydı
Çoğu şeyi hatırlamasamda
Şimdi ben de diyorum ki, ben o anı hatırllamıyorum heyecandan, bidaha teklif et, yeni yüzük istemem, sadece teklif et yeter diyorumama o da bikere olur o iş diyor, kuzum benim yaa, bak nasıl özledim şimdi :97::98:
Kesinlikle çok zor, yaşamayan bilemez canım yaao anki duygular paha biçilemez zatenn
bende 6 ay asker bekledim ve çok zordu özlemi ayrı stresi ayrı Allah sabır versin canım ve biran önce kavuştursun sizi.
askerden teskereyi alıp geldiğinde ilk sarılışınıız evlenme teklifi gibi unutmucaksın haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?