- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
Tabiki canım, o işin espirisi, damadımı ayırır mıyım hiç ben, kıyamam onauooaa 600 kişi mi.. tabi ki kurdele ama erkeğe de takman gerek öle bi ortamda sadece kendine takarsan acaip olur baya baya düğün gibiymiş sizinki. masa masa gezme fikri ama kimseyi öpmeme fikrim vardı benimde ama foto isticekler vs zor olabilir die düşündüm. süslü mini sandıklar var. onlardan alıp yakınlarında durcak işte gelen sandığa atıcak ne getirdiyse yanına gelicek tebrik edicek foto çekilecek sonra geçicek.. sandık dolarsa acaip görsel şov olur he :) o yüzden sandığın tabanını da hafif yükseltebilirsin içerden bölece dolu gibi görülür
Ben de vakit kaybı olmasın die böyle bişey düşünebilirim ama inanki öyle insanlar var, sandık orada durur, bu gelip benim üzerime iğneler... ben de sinirden kudururum
ben bu fikri sevdiceğime söyliyim bi, çok sıcak bakmayacağını düşünüyorum ama belli de olmaz
çok sağol canım
çiğdemcim güzel fikir aslında, hem takı faslı çabuk bitmiş olur.. pazar günü bi düğüne gittim, 8 buçukta düğün başladı, 9da takı merasimi, 10 buçukta takı bitti, oyun başladı ve biz düğünden kalktık...:44: böyle olsun istemiyorum hiçcanım sana uyar mı bılmıyorum ama bızım bı tanıdık dugununde ıkı tane sandık koymutu gelınle damadın yanına bırınde kız tarafı bırınde erkek yazıodu sen ıstersen tek sandık yaparsın gelen onun ıcıne atıp tebrık edıp gıdıodu. bu arada takı sırasında bekleyenlerden sıra onlara gelmeden once ısım soyısım ve hedıye yı yazan bırı vardı defter gıbı bısıye ... kı ıyıkı onların dugun öle oldu cunku cok koklu bı aıleydı ve dugun takıyla bıterdı herkes takıp vakıt kaybedılseydı.