Nişan nişanda ne takılır?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar bişey soracağım?
sevdiğinizin,sözlünüzün,nianlınızın ya da eşinizin taktığı tektaş pırlanta mıydı yoksa normal altın mıydı?
ben 2 tür tek taş olduğunu bilmiyordum :44:
prlanta olanlar çok pahalıymış diğerine göre,çok zahmetede sokmak istemiyorum,siz nasıl aldırdınız?

Canım bana nişanlım evlilik teklifi ederken pırlanta tektaş yüzük takmıştı söz de de o yüzüğü takmıştık bir de bilezik takılmıştı. Pırlantalar daha pahalı diğer atom taşlara göre :) mesela şöyle örnek vereyim taşının büyüklüğü ne olursa olsun farketmiyo atom taşlarda yüzüğün gramajı kadar para ödeniyor ki onlar da yaklaşık 200-300 arası değişebiliyor. Pırlantalar da taş büyüklüğüne yani karatına göre değişebiliyor. Nişanım da 21 Ekimde nasipse o zamn da takı olarak alyansımız 3 simli model bilezik, hürrem kolye, birde Trabzon hasır seti takılacak inşaallah

Son düzenleme:
Ya kızlar bide bişey sorcam ben , Nişanda takıların çok büyük bir bölümü belki de hepsi kıza takılıyor ya hani, damatlar orda heykel gibi boş boş dikilecekler mi ? Utanıp mahcup olmazlar mı ? Benimki çok utanır kıyamam ki yaaa

canım pırlanta çok pahalı benim sözlüm atom taştan almış kimsede aradaki farkı farkedemiyo bence çokta önemli değil satmazsın belki ama insanlık hali pırlanta sattınmı para etmiyo

niye utansın oda sana takıcak nişanda takılan herşey kıza kalır canım büyük bölümü falan değil

niye utansın oda sana takıcak nişanda takılan herşey kıza kalır canım büyük bölümü falan değil

kesinlikle öyle nişanı kız yapıyo ona kalır tabi düğündede belki ona fazla takılmıcak sana takılıcak bu takı olayı zaten sıkıntı

kesinlikle öyle nişanı kız yapıyo ona kalır tabi düğündede belki ona fazla takılmıcak sana takılıcak bu takı olayı zaten sıkıntı

bence de utanılacak bişi yok. malesef böle geleneklerimiz var adı konuluo bu takının. biz koymadık mesela alyansımızdan başka emin olduğumuz takımız yok ama kafamız rahat nie düşük ayar taktı hani beş taneydi bilmem kim ne dedi ne çıktı nası geri verim böle düşünceler ve ister istemez gerilmeler olmadı bizde.. bakalım atlatmak üzereyiz bu hengameyi de bitti bitio ha gayret karamel

canım benim sevgilim evlenme teklif ederken tektaş verdi bana, ben hiç sormadım atom mu pırlanta mı die.. önemli olan o yüzüğü parmağıma takmasıydı. hala daha bilmiyorum yüzüğün ne olduğunu, ama galiba pırlanta yüzüğü küçülttürmeye gittik adlığı kuyumcuya, orası sırf pırlanta satan biyerdi çünkü

ona da takanlar olur belki canım. benim ailem nişanda takacak damadıma bişiler..

karamell gelişmeleri bize aktar, merakla bekliyoruz canım

Pardon ama siz beni mi takip ediyorsunuz? Ben sizin isminizi ilk kez görüyorum.Ayrıca yapılanları yazmanın gösteriş meraklısı olmakla ne alakası var.Kaç tane konuya yazmışım bana şu yapıldı bu yapıldı diye.Aslında size cevap bile vermemem lazım.Sadece gülüp geçmek yeterli...Gösteriş meraklısı bile olsam ki bu söz konusu bile değil,bundan size ne? Eşim ve ailesi bana bir tek bilezik bile taksalardı emin olun onuda yazardım.Bana yapılan bu bu diye.Beni tanımadan yargılamaya kalkmanız gerçekten çok büyük haksızlık ve saygısızlık.Her neyse kavga etmeye ve sizin yaptığınız gibi insanları rencide etmeye gerek yok.Sevgiyle kalın.

ne güzel,hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
bakalım bana ne takılacak

canım pırlanta çok pahalı benim sözlüm atom taştan almış kimsede aradaki farkı farkedemiyo bence çokta önemli değil satmazsın belki ama insanlık hali pırlanta sattınmı para etmiyo

gerçekten mi
satınca değeri mi düşüyor
o zaman pırlantaya gerek yok,atom taşta olsa olur :86:

aslında doğru canım,onu düşünüp aldıktan sonra pırlanta mı değil mi pek bişey ifade etmiyor.
bi yerde takıldığım nokta şu.mesela size evlenme teklif ederken takmış sevdikleriniz bana nişan alışverişi sırasında kuyumcuya giriğimizde alacakmış
tam demedi ama nişan alışverişnden konuşurken arada sordum kuyumcudan neler alınacak diye,alyanslarımız,bilezikler,tektaş,set falan... dediii
annelerde yanımızda olacak...
ben evlenme teklifiyle almayı çok isterdim

tatlım belli olmaz yaa, belki sana beğendirip almak istemiştir. sonra o yüzükle sana gelip evlenme teklif eder nişandan önce, belli olmaz, umudunu kesme

gerçekten mi
satınca değeri mi düşüyor
o zaman pırlantaya gerek yok,atom taşta olsa olur :86:

aynen öyle sakın tutturup skıntıya sokma derim ben...
evlenme teklifine gelincce siz evleniyosunuz artık o sana teklif etse sanki sen kabul etmicekmisin
boşver zamanının tadını çıkar mutluluğuna bak sen evlenince acısını çıkarırsın

Teşekkür ederim civcivvvv inşaallah daha güzelleri gçnlünden geçenleri sana da nasip olur canım benim Bu takı olayları cidden çok acayip can sıkıcı yaaa. Olsa bir türlü olmasa bir türlüüü :44: Allah'tan ki anlayışlı bir sözlüm var

tatlım belli olmaz yaa, belki sana beğendirip almak istemiştir. sonra o yüzükle sana gelip evlenme teklif eder nişandan önce, belli olmaz, umudunu kesme

sözlüm romantik gözükmesede çok fuygusaldır,açıkçası beklentim var umudumu kesmiyorum ama yinede kendimi çok kaptırmayım ben

yok canım,dediğim gibi pırlanta atom farkını bile yeni öğreniyorum :89:
artık sözlümün gönlünden ne koparsa :86:
hem ben evlenme teklifide istiyoruuum :84: en iyisimi bi çıtlatayım
gerçi dediğin gibi sonuç değişmeyecek,her halukarda kabul edeceğim ama olsun biraz gözünü korkutayım :90:

amin ecmain canım
bu takı işi gerçekten insanı yoruyor,bazen keşke hiç olmasa böyle şeyler diyorum ama olmayıncada olmuyor :97:
benim sözlümde çok şükür anlayışlı fakat bu konlarda çok yüz göz olmak istemediğimden konuşmuyorum pek,derdimi anca buralarda anlatabiliyorum :78:

ağlamayan bebeğe emzik yok canım ben evlenme tekliifi aldığım da hiç tahmin etmiyodum ve evlenmek gibi bi niyetimd eyoktu sanırım oda korkudan teklif etti beni garanti altına almak için
şimdi diyorum ben evlenme teklifi istiyorum diye tık yok
sen ufaktan şakayla karışık çıtlat canım

sözlüm romantik gözükmesede çok fuygusaldır,açıkçası beklentim var umudumu kesmiyorum ama yinede kendimi çok kaptırmayım ben
canım bir iki kere mesaj ver, evlilik nişan hazırlığı yapıyoruz ama sen bana daha evlenme teklif etmedin ki fln de sonra çekil kenarıya izle
edeceği varsa eder zaten. Ben de senin gibi hem ümitlenmiyeyim diyordum, hem de içten içe bekliyordum teklifini sonra çok geçmeden, ilk sevgililer günümüzde teklif etti o anı hatırlayamıyorum bile heyecandan, sanki gördüğüm bir rüyayı bölük pörçük hatırlıyor gibiyim hala
darısı başına inşallah

canım anlatsana nasıl teklif etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…