kader arkadaşımmm )=
ya bu heyecanlar, panikler filan çok acaip. benim hikayem çok uzun. sevgilimin ilk aşkıyım liseden, yani tanışalı 12 sene olacak. ah o ne koşturdu peşimden de ben yüz vermedim. ne acılar çekti yavrucum anlatamam
lise bitti üniversiteye gittik. ben istanbul'a o da kıbrıs'a gitti. okul biter bitmez geldi seni istiyorum dedi, bende ona ve kendime bi şans verdim. o öğretmen oldu vana gitti ben istanbulda yüksek yaptım, anlayacağın ilişkimiz hep uzun mesafeli oldu, yorulduk, yıprandık. şimdi tam 4 sene oldu birlikte olmaya başlayalı. yıldönümümüz de 25 ağustos =))
o babamla konuştu tam 2 kere ama babam klasik bi adam olduğu için çok hoş karşılamadı başta bu durumu, annemle de bikaç defa yanyana geldiler. iyi anlaşıyorlar ama. bende annesiyle başta sorunlu ancak şimdi iyi olmak üzere 3-4 defa yanyana geldim. babası ve kardeşiyle de iyiyiz. şimdi askerde 29 ağustosta dağıtım iznine çıkacak 15 günlüğüne. haftaya cumartesi annesi ve yengesi misafirliğe gelicekler bize ve annemle nişan olayını konuşacaklar. ondan iki gün sonra da istemeye gelicekler. babam vericek ama nişan konusunu bilmiyor daha. zaten ben konuyu açtığımda önce bi gelsinler deyip kapatıyor. offf bende böyle daralıyorum. planımız bu 15 gün içinde isteme ve nişanı yapmak, usta birliği çıktıktan 2 ay donra da yani kurbandan sonra nikah yapıp kurtulmak =))
kısacası kendi aramızda nişanı, nikahı planlıyoruz ama aileler daha tanışmadı bile, ahah
ya biz çok böyle törenlerden anlamıyoruz. ben evliliğe hep soğuktum hala da bi parça öyleyim ama işte, seviyoruz yapcak bişi yok
ayrıca nasıl yardımcı oldun anlatamam. daha da ol, çok ol, çok ol nolur. )= vee lütfen sende anlat neler yapıyosun, umarım herşey istediğin gibi gönlünce güzel oluyordur
konuştuk ikimizde bohça istemiyoruz, böyle havuzbaşı düğün de istemiyorum ben. sadece mutlu olmak istiyorum sevdiceğimle. hoff, şimdi haftaya cumartesi annesi yengesi gelicek napıcam hiç bilmiyorum
çok cahilim çooook... )=