Nisanda kır düğünü

misamisa17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
5
1
25
Merhaba arkadaşlar 6 Nisan'da düğünümüz olacak inşallah. Birçok yer gezdik hep hayalimiz açık hava düğünüydü geçen sene de Nisan ayı sıcak geçtiği için bahçeli bir düğün mekanı tuttuk. Yağmur yağma ihtimaline karşılık ahşap çardaklar var. Orta alan için da büyük şemsiye tarzı bir şeyler koyuyorlarmış. (Sakarya'da olacak düğünümüz)

İnşallah yağmur yağmaz diye dua ediyoruz ama sizce çok mu risk almışız? Nisan ayında böyle bir düğüne katılan oldu mu aranızda?

*Düğün tarihimiz net. Özellikle ara tatil sonrasına denk getirdik ve yurt dışından gelecek olan misafirlerimiz için tek uygun gün 6 nisandı

Merhaba arkadaşlar 6 Nisan'da düğünümüz olacak inşallah. Birçok yer gezdik hep hayalimiz açık hava düğünüydü geçen sene de Nisan ayı sıcak geçtiği için bahçeli bir düğün mekanı tuttuk. Yağmur yağma ihtimaline karşılık ahşap çardaklar var. Orta alan için da büyük şemsiye tarzı bir şeyler koyuyorlarmış.

İnşallah yağmur yağmaz diye dua ediyoruz ama sizce çok mu risk almışız? Nisan ayında böyle bir düğüne katılan oldu mu aranızda?

*Düğün tarihimiz net. Özellikle ara tatil sonrasına denk getirdik ve yurt dışından gelecek olan misafirlerimiz için tek uygun gün 6 nisandı
Düğün tarihiniz net ise çok fazla diyecek bir şey yok aslında. 😊 Ayrıca kişi sayısı ile orantılı olarak dış mekan onlemleri de alınmışsa bu çok ciddi bir risk olmaz bana göre. Bir miktar tadınıza kaçabilir ama ani yaşamaya bakın. Şimdiden hayırlı olsun.

Bence eylül ekim aylarında düğün yapanlar kadar riskli 😄 belli olmaz hiç yağmur ihtimal vermediğimiz gün abimin düğününde yağmıştı. Olsun berekettir deyip moral bozmayın. 🤷🏻‍♀️

Bu Nisan baya sıcak geçti diye çardaklara güvendik ufak Yağmur yağarsa diye ama artık napalım umarım rezil olmayız

Merhaba arkadaşlar 6 Nisan'da düğünümüz olacak inşallah. Birçok yer gezdik hep hayalimiz açık hava düğünüydü geçen sene de Nisan ayı sıcak geçtiği için bahçeli bir düğün mekanı tuttuk. Yağmur yağma ihtimaline karşılık ahşap çardaklar var. Orta alan için da büyük şemsiye tarzı bir şeyler koyuyorlarmış. (Sakarya'da olacak düğünümüz)

Risk almak ne kelime? Siz yurek yemissiniz 😂😂😂

Ne serden ne yardan olmuş, gündüz ise düğün belki bir ihtimal kurtarır ama yağmur işini Allah bilir. Havanın da Nisan başında sıcak olacağını zannetmiyorum. Kışa göre iyi olur ama sıcak değildir.

Karasal iklim en çok yağışı ilkbaharda alır. Yani sonbahardan daha çok yağmur ihtimali var. Umarım sorun olmaz ama baya riskli bir durum

Ne serden ne yardan olmuş, gündüz ise düğün belki bir ihtimal kurtarır ama yağmur işini Allah bilir. Havanın da Nisan başında sıcak olacağını zannetmiyorum. Kışa göre iyi olur ama sıcak değildir.
13-17 arası olacak Aralık'ta bile pek soğuk gelmedi hava bize Ekim de fena değildi. Mekanı çok beğendik tutuverdik

eger para yatirmadiysaniz sakaryada hem acik hem kapali mekani olan yerler var .o gunku hava durumuna gore karar veriliyor o tarz bir mekan daha hos olabilir .bu kis epey sert geciyor gibi yagmur olmasa da sogukta sikinti yapabilir mevsimler degisken bu ara

13-17 arası olacak Aralık'ta bile pek soğuk gelmedi hava bize Ekim de fena değildi. Mekanı çok beğendik tutuverdik
Valla aşkım hayırlısı olsun. Şans işi açık hava ağustosta bile yağabilir 🤷🏻‍♀️
Ama kendini gelinlik ile düşüneceksin😁 mont kazak idare eder gibi geliyor üç beş dakika dışarıda durunca ama bir kaç saat süreceği için dışarıda o zaman işler değişiyor.
Ben de iki düğün yaptım biri açık hava idi. Yaz düğünü idi gece 11'e doğru ben üşüdüm o ter hengame ile
Gelinliğini doğru seçmen lazım hasta olmayacak şekilde

Valla aşkım hayırlısı olsun. Şans işi açık hava ağustosta bile yağabilir 🤷🏻‍♀️
Ama kendini gelinlik ile düşüneceksin😁 mont kazak idare eder gibi geliyor üç beş dakika dışarıda durunca ama bir kaç saat süreceği için dışarıda o zaman işler değişiyor.
Ben de iki düğün yaptım biri açık hava idi. Yaz düğünü idi gece 11'e doğru ben üşüdüm o ter hengame ile
Gelinliğini doğru seçmen lazım hasta olmayacak şekilde
Tesettürlü olduğum için eşarbım bere, gelinlik de uzun kollu niyetine... 😅 zaten kalın oluyor kumaşları inşallah sağanak olmazsa soğukluk sorun olmaz gibi geliyor

Benim dügünümde Eylül'de olmuştu. Bizimde kır düğünüydü . Ve aunı mantık çadırlydı hatta içerde salonlarıda vardı sükür yagıs olmadı nasip diyelim sizede...

Allah içine sindirsin... Daha da bir şey demiyorum😁

X