Nişan Nişanda el çiçeği olurmu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sseyyma

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
121
1
316
merhabalar benim elbisem yeşil renk altın gümüş taşları var ayakkabılarımda altın dore rengi elbisem kabarık olnadığı için elime çiçek yaptırmayı düşünmedim ama resimlerde gördüğüm kadarı ile oluyormuş sizce nasıl yapmalıyım kafam karıştı?

Benim de Ağustosta nişanım var canım ve ben de aynı sıkıntı içerisindeyim :) Hatta kullanmak istediğim çiçeği bile buldum ancak firmanın elinde kalmamış Ben de kara kara düşünüyorum şimdi başka bir yerde mi yaptırsam hatta daha doğrusu böyle bir çiçek yaptırsam mı ki diye :) Nişanlığım da su yeşili nasıl olur acep bu çiçek :26:

çiçek olur yada olmaz o size kalmış kızlar istiyorsanız olsun tabiki içinizde kalmasın sonuçda bir kere oluyor
bende 5 gün önce nişan yaptım elbisem su yeşiliydi benimde bu resimdeki çiçeği daha önce görseydim mutlaka alırdım bende :)

Son düzenleme:

Canım allah şimdiden tamamına erdirsin :) Benim nişanlığım da su yeşili, zormuş valla bu renge birşeyler uydurmak, aslında yanında en tatlı duran pudra, acaba diyorum bu beki bulamazsam hazırda satılan su yeşilli pudralı buketler var, onları mı düşünsem?? Gerçi arasında mor da var bunun ama.. Offf napsam ne etsem bilemedim??

teşşekkür ederim :) bu bukette güzelmiş alacağın yeri belirle daha önceden görüş sana göre bir buket düzenlesinler bence morları kaldırıp pudra ve su yeşili ile hoş bir görüntü çıkabilir ortaya

Ayy çok tatlı bu çiçek elbisende mor varsa çok hoş görünür .benim elbisem hürrem yeşili oyüzden çiçek bulmak çok zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…