• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanda doğum günü sürprizi nasıl yapılır?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Defnem08

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
726
117
648
merhaba kızlar hepinizden bir konuda yardım istiyorum kardeşimin 2012 nisan ayında nişanı var ve nişanı doğum gününe denk geliyor. bende ablası olarak ona harika ve hiç unutamayacağı bir sürpriz yapmak istiyorum. bu arada nişanı düğün salonunda olacak sürprizi orada yapmak istiyorum. nasıl bir sürpriz yapabilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim. herkezin fikrini almak istiyorum.:nazar::nazar:

Ay ne kadar harika olur. :)
Ama bu kardeşinin nişanlısının aklına da gelmiş olabilir, onun ne düşündüğünü biliyor musun bilmiyorum ama muhtemelen o da bir sürpriz planlıyordur. Onunla bi konuş derim sonra sürprizler karışmasın nişan telaşında bir de. :)

sağol canım tabiki beraber hareket edeceğiz. yani bu sürprizi ben hazırlayacağım. böyle karar verdik. ama kadınlar erkeklerden daha yaratıcı düşünürler bu konuda. o yüzden sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var.

gençler bir dans gösterisi hazırlasın sonunda da ona ithaf edilen bir yazı açılabilinir.

çok teşekkürler canım bütün fikirleri değerlendiriyorum ellerinize yüreğinize sağlık

kızlar yardımlarınızı bekliyorum fikri olan yokmu

bence süpriz dogum gunu müziğiyle başlasın zaten muzıği duyunca bir şok evresi olacakdır :))

müzk ile beraber balonlar hava da ucabılır sonra ardından bır pasta daha 2 kışılık sadece nişanlısı ve kendısı ıcın sen getırebılırsın salona ısıklar kapalı faln öle de olabılır

sence müzik ne olabilir bende onu düşünüyorum hep hangi müzikle getirsem pastayı diye. ama balon fikri süpermiş onu çok sevdim onu mutlaka uygularım canım çok sağol.

Doğum günüyle alakalı 2 şarkıyı seviyorum.
1-Tuğba özerk Doğum Günü
2-İsmail Yk- Doğum günün kutlu olsun

Bizide yapıcağınız süprizlerden haberdar edin :)

1-Tuğba özerk doğum Günü

kesinlikle bencede bu

Son düzenleme:
Erhan Güleryüz - Doğum Günü

Tan - Doğum Günü Şarkı

Son düzenleme:
kızlar çok teşekkür ederim valla çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun. iyiki varsınız. çok teşekkürler:kkk::kkk::nazar::72:

selam kızlar konuyu açalı epey oldu ama çok sıkıştım gerçekten yardıma ihtiyacım var yarın kardeşimin nişanı var ve aynı zamanda doğum günü olduğu için biz hala adam akıllı bir sürpriz bulamadık. nişanlısı bi taraftan ben bi taraftan güzel ve şok olacağı bir sürpriz düşünüyoruz. şarkı tuğba özerk çalacak ve küçük pasta gelecek. ama bunları kardeşim zaten biliyor. ben ona şaşıracağı ve mutlu olacağı bişey istiyorum.kızlar şiddetle yardım istiyorum Allah Rızası için ne yapabilirim resmen beynim durdu.

kızlar kurbanınız olayım bir fikri olan varsa yazsın çok zor durumdayım. kardeşim bizden kesin bir sürpriz bekliyordur birşeyler yapmam lazım.

Back