Nişan Nişanda Dağıtılacak Kadife Mıknatıslı Hediyelerimiz :) Ve Sepeti :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bende yapıyorum canım bunlardan bitmek üzere bende de konsept turkuaz emeğine sağlık allah gönlümüze göre versin ha bu arada elbisemi aldım moda evinden nişan elbiseleri bölümüne ekledim

bende yapıyorum canım bunlardan bitmek üzere bende de konsept turkuaz emeğine sağlık allah gönlümüze göre versin ha bu arada elbisemi aldım moda evinden nişan elbiseleri bölümüne ekledim

Aaa sen de yapınca paylaş turkuaz keseleri :) her şeyimiz aynı gidiyor inşaAllah güzel tamamlarız nişanımızı tatlım

canım ya elinize sağlık birşey sorucam bunlarda çarşıda var mı mahmutpaşada fatihte ben yapamam elimden gelmes :)acaba alabilir miyim dışarda bende elbisemin renginde istiyorum ama elbise rengim belli değil.siz nasıl yaptınız sepeti nerden aldınız kumaş süs vs vs özelden yazarsan çook sevinicem acilll

Tatlım öncelikle teşekkür ederim :) beğenmene sevindim, elbisenin renginde bulabilmen çok zor hiç rastlamadım sadece beyaz ve kırmızı oluyo. eminönünde mahmutpaşada fatihte hep gezerim, hiç görmedim, sepeti ve süsleri eminönünden alıp 2-3 güncük uğraşırsan neden olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…