• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanda bilekte çiçek nasıl olur?

bende çok düşündüm nişanımda ama takılar falan derken boğar diye takmıyacağı,
Gayet güzel olur canım düşünebilirsin

arkadaslarrr tam aradıgım bıleklık bunlar.agustosta arkadasım evlenıo ve bunlardan kızlar olarak takmak ıstıoruz...emınonunde toptancılardan bulunabılecegı soylendı ama nolur bellı bı magaza adres bılen varsa nolur yazın.............

bileğe çiçeğin takılması çok hoş kibar bi ayrıntı detaylarıda severim yani türbanlıyım ama eğer açık olsaydım kıyafetıme yakısan bi çiçeği bileğimde kesinlıkle taşırdım zerafetime zerafetlik katardım zemuszemus

bileğe çiçeğin takılması çok hoş kibar bi ayrıntı detaylarıda severim yani türbanlıyım ama eğer açık olsaydım kıyafetıme yakısan bi çiçeği bileğimde kesinlıkle taşırdım zerafetime zerafetlik katardım zemuszemus

teşekkürler canım yorumun içina.s.

bencede takmalısın ben bile düşünüyorum yakın bi arkadaşım düğününde takmıştı ve masalarda vardı gelin bilekliği :)

sanki nişana daha çok uyarmış gibi geldi bana. bir de şahmeran tarzı ama taşlardan yapılan bileklikler var. onlar da çok güzel

cnm çok güzel duruyor hatta bi arkadaşım yapmıştı nişanında arkadaşlarına gelinin yakın olanlara takmıştı gelinin kıyafeti renginden.canlı değildi yapma çiçekten ve çok değişik olomuştu.

cnm çok güzel duruyor hatta bi arkadaşım yapmıştı nişanında arkadaşlarına gelinin yakın olanlara takmıştı gelinin kıyafeti renginden.canlı değildi yapma çiçekten ve çok değişik olomuştu.

bende cansız düşünüyorum canım hatıra kalır sonrada :asigim:

bencede çok şekerler nişanlığın sade bi elbiseyse o çiçek çok güzel bi hava verir ama taşlı pullu bişiyse gitmez zaten elbise yeterince göz alıcı olucaktır

Back