nişanda bilekte çiçek nasıl olur?

sumak85

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
3.288
3.506
698
kızlar merhaba. nette bu çiçekleri gördüm bayıldım. nişanda kıyafete uygun bir renkte bilekte bu çiçeklerden nasıl olur ?sizlere de bir sorayım istedim.

bence cok guzel olur ben eklemiştim bunlardan nişanda elbiseyle uygun renkte cok hos olur bence

ben de bayıldım. bence abartılı olmayan bir çiçek kullanabilirsin canım.

teşekkürler kızlar yorumlarınız için. zamanım var daha nasıl olsa düşünmek için

bence saçında bileğinde aynı çiçek olabilir çünkü resimlerdeki gayet güzel görünüyor canım..

yok canım su an belli diil aslında suan hic bisi belli diil benimkinin askerden gelmesini bekliyoruz ama turkuaz yada zümrüt yeşili düşünüyorum bakalım hayırlısı artık

zevk meselesi tabi,ben yaptırmazdım,saçımı çiçek daha güzel olabilir

turkuaz ve zümrüt yeşili nişanlık çok güzel durur

cnm güzel olabilir ama sanki fotograftaki çiçekler biraz büük daha kibar bir bileklik yaptırabilirsin hayırlısı olsun cnm

hoş duruyor genel olarak ama ben olsam 2. model tarzında tercihh ederdm.Diğerleri biraz daha kaba gibi.
Yani biri bişey derse canın sıkılmasın tatlım.

bencede olumluu şekerimm elbisene uyumlu bir çiçek senin daha özel görünmeni sağlar :))zemuszemus

hoş duruyor genel olarak ama ben olsam 2. model tarzında tercihh ederdm.Diğerleri biraz daha kaba gibi.
Yani biri bişey derse canın sıkılmasın tatlım.

bencede olumluu şekerimm elbisene uyumlu bir çiçek senin daha özel görünmeni sağlar :))zemuszemus

teşekkürler kızlar yorumlarınız icin . inşallah günün birinde çiçegimle nişanlıgımla fotograflarımı koymakta nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…