• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSANda BAHAR ;)

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
442
Puanlar
333
herkese merhaba arkadaşlar. 3 sene önce aralıklı oruçla 15 kilo verip 64 kiloya düşmüş, ancak son zamanlardan stresten dolayı verdiğim kiloların hepsini geri almış biri olarak yazıyorum. Yarın tekrar başlıyorum . Hiçbir şeyin moralimi bozmasına izin vermeyeceğim. Buraya her gün uğrayıp bildirimde bulunacağım. Öncelikle diyetle başlıyorum.Sonrasında spora başlayacağım. Geçen ay yazılmıştım aslında ama ayağımda oluşan sakatlıktan dolayı gidemedim. İlerleyen günlerde spora da dönüş yapacağım. Umarım 2026 Nisanda hedefimi gerçekleştirmiş olurum. Spor ve beslenme hakkındaki Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca yol arkadaşı da arıyorum kendime. Buyurun gelin :). Hepimize bu uzun yolda sabır diliyorum. :)

Bugün sabah yeşil çay ile açılışı yapıp saat 16.00 a kadar hiçbir şey yemedim. Arkadaşımın ısrarı üzerine bir avuç dolusu karışık çerez(kaju,fındık,badem, a. fıstık) yedim. 17.30 da bamya yemeği ve cacık ile kapanışı yaptım yani umarım gün daha bitmedi ama :) gün içerisinde hiç kahve içmedim. şimdi filtre kahvemi içiyorum. Bugünlük böyle başladık inşallah devamı gelir :) spor yapamadığım için mutsuzum biraz. bakalım zamanla o da olur

Merhaba, ben de bugün başlamıştım diyete. Size yol arkadaşı olabilirim. Tam da kendime yeni bir sayfa açmak istiyordum. Yazarak motive olurum düşüncesiyle. Boyum 162, güncel kilom 75.8.
Açıkçası ben Karatay ve aralıklı oruç karışımı bir beslenme uygulamayı düşünüyorum.

Sabah
2 yumurta
6zeytin
5 ceviz
2 dilim peynir
Marul ile başladım, öğle Türk kahvesi içtim. 4 gibi kefir içtim. Akşam yemeğine kadar aşırı bir acıkma hissedip kendimi kaybettim😔
Aksam
Kabak yemeği
Yogurt
2 yumurta yedim.
Umarım Nisana kadar yılmayıp güzel sonuçlar alırız😊

merhaba hoş geldiniz :) çok mutlu oldum :) birlikte inşallah nisanda baharımızı yaşarız.

ben de bugün sabah 10.00 gibi türk kahvesi içtim. 11.30 gibi 2 yumurta 6 zeytin 1 dilim peynir yedim . 16.00 gibi bir avuç beyaz leblebi yedim. akşam 17.30 gibi yulaflı yumurta domates salatalık turşu zeytin peynir. 2 saat önce filtre kahvemi içtim. şimdi de kefirimi içiyorum ve kapanış :) inşallah 2. günümü de kazasız belasız tamamlarım :) bu arada bol su tüketiyorum

Bir kaç gündür yoğunluktan yazamadım ama tam yol ileri :) diyet devam yani. Siz de durumlar nasıl

yaklaşık 1 haftadır yazamadım ama istediğim gibi olmasa da diyete devam :)

Back
X